Facebook Romania contact? Nu există! Ce poți face?

2

Am observat că foarte mulți oameni caută pe Google Facebook Romania contact și răspunsul care s-ar putea să-i dezamăgească este că nu poți. Cel puțin nu în felul în care ne-am fi dorit.

Poți lua legătura cu cei de la Facebook, dar nu în mod direct.

Șansele de a-i contacta direct sunt aproape inexistente pentru o persoană fizică ce nu dorește să bage mulți bani în promovarea pe platformă. Știu că nu sună corect, dar așa merge business-ul și dintre cei 2.4 miliarde de utilizatori preferă să le ofere suport mai rapid celor care bagă și bani în platformă.

  • Are Facebook număr de telefon? Nu.
  • Are Facebook adresă de mail? Nu.
  • Are Facebook sediu în România? Nu.

Trei de nu, dar avem și vești bune.

Variante de a intra în contact cu Facebook:

Cea mai simplă varianta de a lua legătura cu echipa Facebook este prin intemediul centrului de ajutor Facebook. Aici vei găsi un Inbox pentru suport, dar și opțiuni pentru a raporta:

  • Abuzuri;
  • Probleme cu platforma;
  • Conturi false sau furate;
  • Texte sau fotografii care încalcă proprietatea intelectuală;
  • Dar și multe alte probleme prind iferite formulare și metode de contactare.

Există ceva metode de contact, dar nici una nu spune de vreun număr de telefon, dar nici de vreun mail.

Cu toate astea există pe internet articole care vorbesc de adrese de mail cu care ai putea intra în legătură cu Facebook. Cea mai întâlnită este disabled at facebook.com, dar nu cred că va răspunde nimeni.

De-a lungul anilor am încercat multe metode de contactare și, în cazul unui cont închis, cea care a funcționat a fost să trimit, prin formular, o scurtă explicație și o fotografie a buletinului. În afară de asta n-am primit nici un răspuns pe nici una dintre cele 10-20 de adrese de mail pe care am încercat să scriu de multe ori cu subiecte diferite.

De cealaltă parte a facebook-ului se află firmele care bagă mulți bani în promovarea pe Facebook și beneficiază de un formular de contact rapid și, în general, durează maximum 3 zile până primești un răspuns. Dacă problema este mai sensibimă poți chiar programa un apel telefonic de aici.

Concluzia este că a lua legătura cu Facebook nu este ceva simplu, dar șansele cresc considerabil dacă ești o agenție care bagă forte mulți bani în promovare.

2 COMENTARII

  1. Cum as putea complecta un formular pt recuperarea contului? A trebuit sa trimit fac dovada printr-un ac de identitate si din greseala am apasat send fara sa atasez poza, de mai bine de un an imi apare mesajul, cum ca ma vor contacta in cel mai scurt timp, mai exista vre-o sansa sa-l recuperez?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here