Ești aici: Calculatorescu » Tutoriale » Mulți utilizatori nu primesc codul de la Facebook prin SMS – Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori nu primesc codul de la Facebook prin SMS – Iată rezolvarea!

Vorbeam în alt articol că Facebook România nu poate fi contactat și am primit mesaje de la mulți oameni care nu primesc codul de la Facebook prin SMS pentru a putea folosi autentificarea în doi pași.

Din fericire, pentru mulți dintre voi, soluția este simplă. Se pare că Facebook încearcă să trimită întâi o notificare pe aplicația de pe Android sau iOS, de multe ori fără ca aceasta să existe.

Pentru a primi codul ceea ce trebuie să faci este să dai click pe need another way to authenticate? și să bifezi în următoarea fereastră text me a login code. De îndată ce faci acest lucru, codul ar trebui să ajungă pe telefonul tău în cel mai scurt timp.

- Advertisement -

P.S. nu am avut Facebook în română, dar traducerea s-ar putea să fie cea de mai jos, din descrierea pozei.

cod fb sms
Altă metodă de autentificare.
confirmare cod sms
Trimite-mi un mesaj text cu codul.

Sper ca metoda de mai sus să funcționeze pentru cât mai multă lume, iar dacă ai alte probleme în ceea ce privește conectarea la Facebook sau legate de aplicația în sine, lasă un comentariu și încerc să-ți ofer un răspuns.

De asemenea, te rog nu uita că nu sunt afiliat Facebook în nici un fel așa că nici eu nu-i pot contacta și pot oferi sfaturi doar din experiență și din testele pe care le-am făcut.

P.S. de final dacă vrea cineva să înjure Facebook, lasă comentariul unde nu trebuie așa că va fi șters imediat.

- Advertisement -
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Un comentariu

  1. Salut, am si eu aceeasi problema, insa nu merge nici cu generarea altui cod, primesc un mesaj care spune ca generarea codurilor este limitata… asta deja de 24 de ore si tot nu primesc nimic 🙁

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here

643UrmăritoriÎmi place
1,390UrmăritoriVezi cont
54AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Ads
Articole recente
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!