Despre

Numele meu este Marius Călin și am ales să lansez site-ul calculatorescu.ro deoarece îmi doream o platformă pe care să vorbesc despre pasiunea mea, tehnologia. Aceasta a luat naștere din curiozitatea mea pentru toate lucrurile care au în componența lor circuite, tranzistori, condensatori, siguranțe și fire. Asta ca să nu mai spun câte radiouri și telecomenzi am desfăcut când eram mic ca să văd ce aveau în ele.

Dacă ar fi să vorbim pe larg despre calculatorescu.ro și despre ceea ce mi-am propus să fac cu acest site cred că pagina s-ar transforma într-un mini e-book. Cu toate astea, povestea pe scurt este că aici vei găsi o serie de articole din sfera tehnologiei, calculatoare, compomente hardware, software, laptopuri, tablete, telefoane mobile, dar și diverse tutoriale.

Abordez toate aceastea prin prisma tehnologiei ca lifestyle și încerc să fac fiecare articol cât mai ușor de înțeles, motiv pentru care mă voi concentra mai mult pe cum mă fac anumite gadget-uri să mă simt când le folosesc și ce pot face acestea în materie de performanțe, nu pe datele lor tehnice care sunt accesibile mult mai ușor pe site-uri de genul gsmarena sau dxomark.

Pe scurt, cam tot ce înseamnă tehnologie va fi aici, de la cele mai noi gadget-uri, la cele mai interesante lucruri pe care le poți face cu un telefon sau cu un calculator.

Contact: [email protected]