Despre Calculatorescu

Calculatorescu.ro este un site nișat pe tehnologie și IT&C prin intermediul căruia mi-am propus să ofer cititorilor articole bine documentate. Încă din primul an de la lansare, pe blog și-au făcut apariția categoriile: Review, Tutoriale, Știri IT, Social Media, WordPress și Telefoane.

În acest moment site-ul are mai multe categorii deoarece în fiecare zi găsesc subiecte noi despre care vreau să vorbesc, dar niciodată nu se va îndepărta de tehnologie și IT&C. Pentru alte tipuri de articole am blogul personal unde scriu și articole de opinii, și despre travel, dar mai ales despre fotografie și despre serialele pe care le urmăresc.

Încerc să-mi îndrept cât mai mult atenția spre review-uritutoriale, articolul lunar cu știri și diverse ghiduri de cumpărare deoarece consider că aceste categorii conțin articolele cele mai utile pentru cititori.

Întrucât doresc să păstrez calitatea conținutului la un anumit nivel, iar acest lucru necesită documentare și teste făcute pe bune produselor, nu public foarte des articole pe site, dar încerc să am totuși cel puțin 6 în fiecare lună.

Cum putem colabora?

Categoria de știri IT este cel mai probabil ceea ce cauți. Șansele ca informații dintr-un comunicat de presă relevant pentru IT&C și tech să fie preluate în articolul lunar cu știri sunt foarte mari.

Dacă vrei advertoriale doar pentru a obține link-uri îți pot recomanda alte câteva zeci de site-uri, dar calculatorescu.ro nu este unul dintre acestea deoarece nu public pe site articole despre servicii sau produse pe care nu le-am testat.

 Îmi place să testez diferite gadget-uri și servicii în limita timpului disponibil așa că sunt deschis la astfel de colaborări și chiar îmi face plăcere să testez noile tehnologi apărute pentru a împărtăși părerile și impresiile făcute în urma testelor cu comunitatea acestui site.

De asemenea, putem vorbi și despre campanii plătite pe calculatorescu sau pe blogul personal, dar voi accepta doar acel tip de campanii care mi se potrivesc și prin intermediul cărora pot crea conținut de calitate pentru cititori. Cu toate astea, dacă nu sunt interesat promit să revin cu un răspuns sau cu o contra-propunere în cazul în care cred că un alt mod de implementare a-l campaniei s-ar potrivi mai bine.

Adresă de contact: [email protected]

Calculatorescu în Social Media

 
1,059UrmăritoriÎmi place
1,275UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE