Ești aici: Calculatorescu » Tutoriale » Deblocare cont Facebook – verificarea identității

Deblocare cont Facebook – verificarea identității

Atunci când ești raportat de alți utilizatori sau activitatea ta este considerată suspectă riști să ai contul blocat. Pentru deblocarea unui cont Facebook trebuie să urmezi câțiva pași despre care vorbim mai jos.

Înainte de a începe articolul trebuie să vă spun că m-am aflat și eu în situația de a avea contul Facebook blocat de câteva ori. S-a întâmplat fie din cauza reporturilor primite, fie din cauza faptului că îl folosesc ca metodă de logare pe foarte multe site-uri.

Una dintre variantele pe care le-am găsit pentru a nu-mi mai fi limitat accesul la el a fost să aleg metoda prin verificare a identității prin buletin și pentru a evita blocările puse pe seama parolei am început să folosesc 2 factor authentication.

- Advertisement -

Cont blocat temporar pe Facebook

cont blocat temporar pe facebook

În cazul în care este o acțiune temporară, procesul de deblocare cont Facebook poate fi făcut mult mai ușor deoarece, în general, ai mai multe opțiuni pentru a face asta.

▷ Disclaimer: în urma acțiunilor despre care vorbesc mai jos nu vei primi bulina aceea albastră de verificare, ea fiind doar pentru persoane publice și obținerea ei se face prin alte metode mult mai complexe la care nu are oricine acces.

În cazul în care există interes voi face articol și despre asta, dar adesea, dacă nu există multe articole în presă despre tine, încercările de a obține verified ☑️ sunt în zadar.

În continuare trecem la subiectul articolului și vorbim despre opțiunile pe care le ai atunci când contul tău de Facebook este blocat sau anulat din diverse motive și voi explica pașii pentru fiecare dintre ele. Din păcate, contact direct cu Facebook Romania nu există așa că totul se va desfășura prin intermediul unor formulare.

Deblocare cont Facebook prin mail sau SMS

În cazul în care contul a fost blocat pentru o problemă considerată de Facebook minoră, deblocarea acestuia se poate face printr-un simplu cod primit pe mail sau printr-un mesaj text primit pe numărul de telefon pe care l-ai folosit la crearea sau securizarea contului.

Din ce am observat, această opțiune este valabilă doar pentru conturile care sunt legate de un număr de telefon, dar, dacă ești norocos poți fi rugat să adaugi unui în momentul în care contul primește acțiunea de blocare.

Cu ajutorul altor prieteni care au cont

Dacă nu ai acces la mail sau la telefon, poți încerca să deblochezi contul și cu ajutorul a trei contacte în care ai încredere.

În cazul în care ai această opțiune pe ecran, prietenii tăi vor primi un cod pe care să ți-l trimită înapoi pentru a primi acces la cont sau vor fi puși și ei să completeze un fel de formular. Deși pare simplă, aceasta este o metodă complicată și nu recomand activarea ei din setări. Da, trebuie să fie activată în prealabil pentru a fi folosită, dar mai degrabă merge în cazul în care nu ai un număr de telefon conectat la cont.

- Advertisement -

Identificarea prietenilor din fotografii

O altă metodă care îți apare poate fi identificarea prietenilor de pe profil. Sistemul este simplu; Facebook îți arată câteva poze alături de niște nume, iar tu trebuie să corelezi corect pozele cu numele. Există și varianta să dai skip dacă nu reușești să-ți dai seama cine este cine, dar nici informații despre numărul de skip-uri pe care le poți da, nici câte poze trebuie să recunoști pentru a debloca profilul nu au fost făcute publice (în general sunt cam 5-7 poze de recunoscut și ai voie la 3 skip-uri).

Deblocare cont Facebook cu un document oficial

De reținut este faptul că Facebook cere buletinul mai ales dacă ai primit report de la mai multe persoane că utilizezi un nume fals sau că numele tău este un nickname, adică nu cel din buletin sau dacă încalci anumite politici ale rețelei sociale.

Dacă primești această variantă vei vedea pe ecran un formular în care trebuie să îți scrii numele așa cum este în buletin și să încarci poza documentului.

Documentele care se încadrează aici sunt cele care conțin nume și dată de naștere sau nume și fotografie. Printre acestea se numără: buletin, certificat de naștere, pașaport, permis de conducere, certificat de căsătorie și altele emise de stat.

Deblocare cu ajutorul a două documente

În cazul în care nu ai acces sau nu vrei să trimiți un document oficial emis de stat primești varianta de a încărca două documente care să conțină numele plus data de naștere sau poza ta.

Aici se încadrează cardurile emise de biblioteci, cardurile de credit, scrisoare din partea angajatorului, diplome, asigurări auto sau medicale, contracte și multe altele.

Lista la zi cu documentele care pot fi folosite poate fi consultată pe pagina dedicată numelor pe Facebook.

Cont anulat (disabled) pe Facebook

cont disabled pe facebook

Dacă primești mesajul de mai sus înseamnă că Facebook a considerat că nu trebuie să îți dea nici una dintre variantele clasice de deblocare a contului și că acesta a trebuit să fie direct închis.

În cazul acesta trebuie să accesezi pagina disabled by mistake unde vei putea scrie numărul de telefon sau mailul cu care te loghezi, numele contului și să încarci buletinul pentru a cere deblocarea contului.

✓ În ambele cazuri de mai sus, dacă totul merge bine veți primi mesajul de mai jos și veți avea din nou acces la cont.

cont-verificat-cu-succes

Concluzia este că pentru a reduce riscul de a fi blocat temporar sau de a avea contul anulat trebuie să folosești un nume real, să ai contul legat în permanență la un număr de telefon și să folosești 2 factor authentication.

La acestea aș mai adăuga și foarte multă grijă la site-urile și aplicațiile pe care alegi să te loghezi cu Facebook deoarece multe s-ar putea să fie false, mai ales dacă trebuie să scrii din nou mail-ul și parola de la Facebook.

Acestea fiind spuse, să ne revedem cu bine pe feisbuc după ce reușești să deblochezi conturile urmărind instrucțiunile de mai sus. Cu toate acestea, îți spun de pe acum că este un proces anevoios, iar cererile de deblocare rămân de mult prea multe ori fără vreun răspuns din partea echipei de suport.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.
176 Comentarii
 1. Buna!
  Daca e sa trimit poza cu buletin, ce trebuie sa ramana evidentiat? poza cu numele sau poza cu data nasterii ? si blurez restul de pe buletin nu? cnp, localitatea……imi e frica sa dau chiar totul!

   • Salut am o problema cu contul meu care mi lau blocat din cauza unui video primit nestiind de ce natura e.. Miau cerut poza de pe carnet leam trimis iar acum imi spun ca nu am fost de acord cu decizia luata pe data de 24 septembrie…. si contul va fi inchis definitiv in 19 zile. Ce pot face? Mulțumesc

    • Salut ai rezolvat problema asa am patit si eu pe data de 27 o zis ca nu am fost de acord cu decizia dar pana acuma nu mi-a raspuns numeni…ai ceva raspuns

     • Bună ziua. Eu mi-am făcut o pagină de Facebook cu un pseudonim, iar aceasta s-a blocat. Îmi cere un document oficial pe care nu îl recunoaște. Unde pot intra pentru a introduce mele real și să incarc poza. Nu îmi apare nici un formular în care să introduc numele corect din buletin.

     • Daca e vorba de un profil de Facebook, poti incerca pagina de recuperare, dar depinde de ei daca iti raspund sau nu. Folosirea altui nume decat cel real contravine regulilor Facebook si pot inchide contul fara drept de apel.

   • Salut,mi sa spart contul de Facebook,a schimbat parola,numărul de telefon și adresa de mail,ce trebuie sa fac pentru a-l putea recupera?

 2. Salut , am și eu o problemă de genul. Contul meu a fost blocat de cei de la facebook din cauza unei greșeli, nepotul meu mi-a intrat pe cont ,eram deja pe aplicația Facebook l-am lăsat 1 min telefonul nesupravegheat timp in care nepotul meu mi-a schimbat vârsta mea cu cea a lui de 12 ani pe cont drept pentru care cei de la facebook mi-au blocat contul, nu scrie cont blocat temporar sau dezactivat ci doar cont blocat pentru încălcarea termenilor privind vârsta, acum nu știu îmi vor da drumu la cont sau nu deși le-am trimis poza după actu de identitate, dar nu-mi raspund in nici un fel cei de la facebook, sa-mi ceară alte informatii, credeți că mă puteți ajuta, e vreo metodă sa-mi recopar contul, am investiții pe alte aplicatii cere le am logate cu contu de facebook, deasta vreau cu orice preț să mi-l recopar, va multumesc

  • Din pacate sa trimiti poza cu buletinul e tot ce poti face. Facebook proceseaza destul de greu cererile acestea si s-ar putea sa dureze destul de mult pana la primirea unui raspuns.

  • Salut,exact asa am pățit și eu,din greșeală mi-am pus anul nașterii 2021,și.mi-a blocat contul! Tu l-ai recuperat? 😌😌😪

   • Nu l mai poți recupera, cineva ar trebui să ia legătura cu ei să le spună. Dar cine?
    La mine era singurul cont pe care îl aveam de când a apărut facebookul la noi, am fost corect și…. am pierdut tot ce aveam pe el. Dacă tot ai politica asta cu „oricine te poate bloca și-ți poate dezactiva contul”, măcar să dai șansă și celorlalți să se apere. Apoi dacă se constată ca ai raportat fals, inchidei contul ăluia.

 3. problema sta in felul urmator, mi-au dezactivat Facebook din cauza contului de Instagram, pe care l-au sters direct fara niciun motiv ca nici macar nu il folosesc.
  Acum cand ma conectez pe Facebook ma trimite direct catre Instagram, iar cand incerc sa dau totusi pe Mistake, imi cere sa ma conectez, dar nu ma pot conecta pentru ca ma trimite pe Instagram :)) harababura

 4. Facebook mi-a blocat toate functiile adica privesc si citesc postari si comentarii ,doar atat pentru cei 20€ cu care incarc lunar cartela ,nici macar nu stiu motivul si perioada restricții . Revoltător ca, nu a u trimis o notificare si nici starea contului nu o arată . Cui face jocul standardele comunității fb .in perioada de pandemie când suntem izolați și singura legatura cu rudele si prietenii sunt rețele de socializare?
  Cum pot rezolva ,cui mă pot adresa ?
  Multumesc !

 5. Am avut un cont de facebook cu numele ,,cadouri diverse ” ,de 4 zile am contul blocat am trimis poza cu buletinul si nu am primit nici un raspuns .ms

  • Conform regulamentului, nu este permisa crearea conturilor cu nume precum „cadouri diverse”. Numele trebuie sa fie al unei persoane reale. Pentru business trebuie sa creezi o pagina.

 6. Salut am făcut o resetare a telefonului și la repornirea telefonului nu mai știu parola yahoo mail și nr de telefon nu imi apare mai am șanse să recuperez contul meu de facebook

 7. Mi au dezactivat 3 conturi de facebook, pt comportament inadecvat, deși am postat in privat, astăzi, fără să postez nimic mi au dezactivat al treilea cont, facut astazi dimineata, chiar nu inteleg. Ce sa fac, să mai trimit poza cu buletin sau permis de conducere, pentru care cont?
  Va multumesc!

  • Teoretic nu aveti voie cu mai mult de un cont, s-ar putea ca si asta sa fie cauza blocarii. Sfatul meu este sa faci un cont nou, real, cu numar de telefon si mail si sa folosesti numele din buletin. Daca si asta e blocat poti trimite poza cu buletinul ca sa dovedesti ca esti o persoana reala. De asemenea, nu trimite multe cereri de prietenie sau request-uri pentru grupuri imediat dupa crearea lui.

 8. ”Îţi mulţumim pentru ajutor
  Vom analiza documentele pe care le-ai trimis și te vom contacta. Dacă avem nevoie de ajutor suplimentar pentru confirmarea numelui tău, îți vom solicita documente suplimentare.”

  Acest mesaj apare de vreo 2 sapatamani.Nu mai pot intra in cont si nici nu mai pot administra pagina.Am trimis adrese dar, nici un raspuns..

 9. Și eu sânt blocată de 6 zile la Facebook din cauză la un joc,am trimis poză cu buletinul și încă un am primit nici un răspuns

 10. Am contul blocat cu identitatea pierduta ,in timp de 3luni si jumatate nu am primit niciun raspuns de la ei,am urmat pasii lor dar degeabaa

 11. Cum imi recuperez contul fb(facut cu adresa email veche careia nu ii mai stiu parola si nici sa o recuperez nu stiu)😭nici cea de fb nu-mi amintesc.Îmi amintesc parola de fb veche de 1an dar nu pot face nimic,nu mi-o accespta.Ajutor.😭😭Multumesc

   • Bună ziua, eu am făcut acești pași pentru ca nu mai știam parola de la cont nici parola de la mail-ul pe care a fost creat, am trimis poza cu cartea de identitate, după primirea răspunsului am schimbat parola, am reușit sa ma conectez la cont dar a fost deconectat imediat..

   • La mine cand incerc sa trimit pentru verificare nu imi accepta adresa de email , imi zice ca trimiterea formarului a esuat . Contul mi a fost spart sa se poata fura contul de joc unde eram logat cu fb .

 12. Bună ziua! Doresc sa blochez aplicația Facebook pe telefon, mi am dezactivat contul dar vreau sa nu mai pot sub nicio forma sa instalez pe telefon aplicația. Petrec prea mult timp și o activez sub diverse pretexte. Mulțumesc mult!

  • Nu exista o metoda prin care sa blochezi aplicatia deoarece orice ai face, tot o poti debloca atunci cand doresti.
   Trebuie doar sa ai vointa si sa nu o mai instalezi 😀

 13. Salut, in urma accesarii unui site nu mai stiu cum ii spunea la acel site, contul meu de facebook a fost dezactivat, am intrat pe facebook am facut acel formular iar cand dau pe send imi spune ca din cauza pandemiei de covid19 nu putem sa vedem decizia de deblocare, ce este de facut in acest caz? ma poate ajuta cinev?

 14. Buna,
  Am o problema :business page-ul a fost „furata”de a;tcineva care e acum administrator, nu mai pot face nimic pe pagina.
  Te rog din suflet, spune-mi unde trebuie sa scriu, ce sa fac.Multumesc!

 15. buna, am dezactivat contul facebook de cca.5 luni, din pacate am folosit un alt nume fata de cel din CI, am trimis documentele cerute…mai am sansa sa il am activ?

 16. am urm. msg. ,,Vom analiza documentele pe care le-ai trimis și te vom contacta. Dacă avem nevoie de ajutor suplimentar pentru confirmarea numelui tău, îți vom solicita documente suplimentare.???

 17. Buna ziua,
  Am contul restrictionat 30 de zile si nu inteleg de ce pentru ca nu am postan nimic ofensator sau sensibil! Cui ma adresez, eventual cu sesizare sau actiune in instanta, va rog!
  Multumesc.

  • Salut, Marius. Din păcate nu prea ai cui să te adresezi. Facebook nu e legat de tine cu vreun contract, e un serviciu gratuit pe care îl folosești pentru că ei te lasă. Deși nu e deloc corect, din păcate, ei pot bloca sau interzice accesul oricui în platformă fără să trebuiască să dea explicații prea multe.

 18. Am contul de facebook blocat temporar,motivul habar nu il am de ce am primit restrictionare,am vrut sa intru intr o zi pe el,si mi-au cerut buletinul.I am trimis poza si nici pana in prezent nu am primit un raspuns. A trecut cam o luna si ceva.Tin sa mentionez ca nu pot accesa nici o optiune.Ce pot sa fac in acest caz??Am acel cont de facebook aproximativ de 7 ani de zile,am multe poze pe el si nu vreau sa le pierd.Cand intru pe facebook imi spune (S-ar putea ca analizarea informaţiilor să dureze mai mult decât de obicei
  Îţi mulţumim pentru informaţii. Le-am primit.
  În prezent, din cauza pandemiei de coronavirus (COVID-19), sunt disponibile mai puţine persoane care să analizeze informaţiile. Analizarea contului s-ar putea să dureze mai mult decât de obicei.
  Siguranţa utilizatorilor pe Facebook este în permanenţă o prioritate a noastră, aşadar până atunci nu-ţi vei putea folosi contul.
  Îţi mulţumim pentru înţelegere.
  Va rog frumos sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in acest caz.

  • Salut, din pacate, vad prin comentarii ca solutionarea cazurilor de genul dureaza foarte mult. Nu stiu ce sfat sa iti dau, in locul tau as mai astepta o perioada si daca tot nu se schimba ceva as trimite inca o data documentele.

 19. buna ,ce pasi trebuie sa urmez pt a da buletinul,pt confirmarea identitatii. nu-mi mai pot accesa contul,iar adresa de mail la care trebuie sa primesc acel cod ,nu mai am acces la ea

  • Bună, am o problema cu contul meu de facebook…contul meu a fost blocat și nu pot modifica numărul de telefon la care primesc codul pentru deblocare(am un număr vechi de telefon). Ce pot face în situația asta?

   • Cititi celelalte comentarii. In principiu nu se poate face nimic fara ticket la Facebook deoarece nr de telefon era cheia de siguranta pentru a accesa contul.

 20. Buna!
  Am primit prin email un mesaj prin care imi zice ca cineva a incercat sa imi acceseze contul (desi habar nu am cine ar face asta, nu sunt o persoana rea cu hate si chestii de genu, abia daca mai stau pe el in ultima perioada)! Si cand intru pe Facebook imi zice ca contul meu este „temporar blocat” pentru ca ei au observat o activitate neconforma si ca cineva a incercat sa imi acceseze contul, apoi am dat next m-a pus sa aleg intre a verifica data de nastere sau sa identific niste prieteni, am ales a doua varianta, i-am nimerit pe toti cei 5, eu am putini prieteni pe Facebook, apoi m-a pus sa schimb parola! Si asta a fost… apoi gata, mi-am recuperat contul si am primit pe email ca mi-am schimbat parola de la Facebook!
  Oare de la ce se întâmplă asta? Majoritatea mi-au spus că e bug de la site, iar unii dintre prietenii mei de pe fb nu au pățit așa ceva, doar o singură fata!
  De la ce poate sa fie???

  • Se poate intampla din mai multe motive. Unul dintre ele fiind chiar incercarea cuiva care are adresa ta de mail sa acceseze contul. Ideea e ca exista pe internet si diferiti roboti care incearca sa faca acest lucru automat, pana pica cineva ca sa zic asa. Foarte bine ca ai urmat pasii si ca aveai protectia suplimentara activata. Iti recomand sa activezi si autentificarea in doi pasi, dar sa fii sigura ca nu pierzi nr de telefon.

 21. big problem…am activata autentificarea cu doi factori insa din pacate telefonul nu mai functioneaza,incerc sa ma conectez de pe alt dispozitiv si normal imi cere codul din generatorul de coduri,in fine,am trimis deja cererea celor de la facebook poza buletin etc…intrebarea mea fiind..stie cineva cat dureaza ”birocratia”?

  • Incearca sa bagi cartela in alt telefon.
   Nu stiu cat dureaza, uneori rezolva in cateva zile, alteori scriu oamenii ca asteapta de cateva luni si nu se intampla nimic.

 22. „Am primit informaţiile tale
  Dacă vom considera în continuare că nu ai vârsta minimă necesară pentru a folosi Facebook, contul tău va rămâne dezactivat. Motivul este faptul că acesta nu respectă Condiţiile noastre de utilizare.
  Siguranţa utilizatorilor pe Facebook este în permanenţă o prioritate a noastră, aşadar până atunci nu-ţi vei putea folosi contul.”

  Din cate stiu eu, varsta mea era cea adecvata. Imi cere sa-mi descarc informatiile sau sa ma deconectez. Am dat pe descarca informatiile dar vad ca nu se intampla nimic.

 23. Am primit urmatorul mesaj; Ai inceput sa-ti securizezi contul in data de….Pt.a termina securizarea contului tau,te rugam sa-ti confirmi identitatea si sa schimbi parola.Contul tau va ramane ascuns pana termini acest proces.Imi scrie sa-mi incarc un document de identitate cu fotografie.Nu vreau sa trimit asa ceva si va spun ca nici nu am incercat sa-mi securizez contul cum zic ei.Ce e de facut?Cum imi recapat contul de facebook?

 24. Si mie mi-au cerut copie după unul din documentele din articol! Știți ce am făcut?
  Am scris pe o coală A4 ” DOCUMENTELE SOLICITATE SE ARATĂ DOAR ORGANELOR ABILITATE, IAR FACEBOOK NU ESTE UNUL DINTRE ELE”!,am făcut poza si le-am trimis-o ! După câteva minute am primit OK-ul și am fost deblocat,caci probabil am fost reportat ! POATE AM AVUT NOROC CHIOR !
  Si acum nu va scriu de pe contul „oficial”,căci acela e (din nou blocat) 30 de zile !!!! Noroc cu telefoanele dual sim🤣🤣🤣🤣!!!!
  Cu ocazia asta am stabilit cred un record de „libertate” ! La ora 14 am fost deblocat ,iar la 21 din nou 30 de zile „arest” 🤣!!!!

  • =))) Am ras la partea cu documentele. S-ar putea sa fi primit alt report intr-adevar. Oricum, cred ca prima data, au deblocat cumva contul automat, inainte sa apuce cineva sa vada documentele.

  • Salut, spune ca din cauza covid dureaza mai mult, nu ca nu poate revizui. Din pacate uneori cererile nu sunt solutionate si sunt foarte multi utilizatori care aleg sa faca alt cont in loc sa astepte cateva luni pana Facebook le ofera din nou acces.

 25. Bună. Mi-a fost blocat de faceboock. L-am șters de pe dispozitiv, și nu-l mai pot recupera. Nu mai știu parola. Bag numărul de telefon, dar îmi da un alt cont pe care l-am făcut, dar nu-l folosesc. Ce pot sa fac?

  • Inseamna ca numarul de telefon e conectat cu celalalt cont (poti folosi un nr de telefon doar pentru un singur cont. Spre exemplu, daca ai contul A cu nr de telefon si creezi contul B, numarul va disparea de pe contul A si va fi doar pe contul B).
   In descrisa ai putea recupera parola cu mailul cu care a fost facut contul caruia nu ii mai stii parola.

   • Bună. Ma poți ajuta te rog sa ma conectez la Facebook blocat pt ca mi a fost spart. Am primit codul de confirmare Facebook și parola de conectare după ce am trimis poza cu permisul de conducere. Mulțumesc

 26. Buna ziua. Am si eu o problema. M-am conectat pe un alt device cu contul de facebook,Mi sa cerut sa imi verific identitatea. Am trimis buletinul de mai multe ori. Nu am reusit sa o verific si acum imi spune ca am contul blocat. (Contul nu are numele meu). Cum as putea sa il recuperez?

 27. buna. m.am trezit cu contul blocat temporar fara sa stiu de ce. nu postez nimic aiurea, ba chiar postez foarte rar. cum pot face sa mi recuprez contul? e facut cu n umarul de telefon. daca incerc asa, imi apare un cont vechi pe care nu l.am folosit niciodata. nu inteleg de ce….

 28. Salut, deci, cu ce sa incep?..

  In data de 22/03/2021 imi spune ca, contul meu de facebook este blocat din data de 23/03/2021 din cauza ca au detectat ca cineva mi-au spart contul, cu toate ca am verificarea in 2 pasi.

  Apoi, am cautat mult si bine cum il pot recupera, intr-un final am gasit. Am gasit unde pot sa trimit buletinul pentru o verificare, dar surprize, pe cand sa dau send, imi spune sa ma conectez la contul de facebook pentru a putea trimite, dar dupa ce ma conectez nu mai pot sa accesez acel link unde se pot trimite datele. orice link de la FaceBook pe care il accesez pe redirectioneaza catre „CheckPoint” unde imi spune ca, contul este blocat.. Nu mai inteleg nimic.. cum il pot recupera? Parola am schimbat-o de 6 ori.. si nimic. As dorii sa o recuperez, deoarece am o pagina de facebook in care am investit ceva banuti.

  • In primul rand trebuie sa te asiguri ca nu este disabled contul (caz in care nu se mai poate face nimic)
   In al doilea rand, exista pagina facebook.com/login/identify care poate ajuta in situatie de fata.
   Mentiunea este ca s-ar putea sa dureze foarte mult recuperarea sau sa treaca timpul pur si simplu fara vreun raspuns.

 29. Salut! Am profilul si pagina stearsa de facebook din 2019 din cauza standarelor ca postam pe pagina si nu am apelat la ei sa recuperez crezi ca as putea sa recupez acum,aveam profilul din 2011 si pagina din 2016 cu peste 500.000 de aprecieri.Astept un raspuns pagina mea se numea IulyCosty si acum tot asa am,multumesc!

 30. Am dat parola de la contul de facebook unei firme pentru instalarea pixel business facebook. La putin timp am primit de la facebook un email in care am fost anuntata ca cineva foloseste contul meu. Cand am vrut sa intru pe facebook, scria contul dvs este blocat azi 21 aprilie. Am dat schimbare parola, a putut schimba parola, dar contul este tot blocat, si cel personal si cel de busines. Cum se poate rezolva?

  • Nu exista optiunea de a-l debloca cu un act de identitate? De asemenea, era activata autentificarea in 2 pasi?
   Parerea mea este ca cei care au incercat instalarea pixeului ar trebui sa se ocupe de problema. Sigur se gaseau metode de instalare doar cu acces la pagina de business, nu si la contul personal.
   Probabil algoritmul fb a inteles ca a fost contul spart si de asta l-a blocat.

  • Cred ca doar politia poate cere astfel de informatii de la Facebook.
   Stiu ca e prea tarziu acum, dar recomand activarea verificarii in doi pasi pentru ca astfel de situatii sa nu mai apara.

 31. Salut ma poate ajuta si pe mine cineva? Mi sa spart contul de Facebook pentru un contul de pubg si nu ma mai pot conecta deloc la el. Imi spune ca a fost dezactivat ca nu am respectat standardele comunității. Dar cine mi la spart nu stiu ce a postat. Orice am facut nu il mai pot recupera. Stie altcineva alta modalitate? Am incercat si cu buletinul dar tot imi apare ca e dezactivat din cauza ca nu am respectat Standardele. Si nu am fost eu ci , cel care mi la spart. Multumesc

  • Salut, imi pare rau sa aud de problema ta, mai ales de faptul ca aveai logare prin Facebook la PUBG.
   Din pacate nu am experienta cu conturile de PUBG, dar ai mai multe sanse de recuperare daca gasesti pe site la PUBG un formular de asistenta sau adresa de contact. Le explici lor exact ce s-a intamplat si ar trebui sa-ti dea acces la cont pe adresa de mail, nu doar prin Facebook.

 32. Am doua conturi de Facebook si vreau sa sterg unul dar nu îi Mai stiu parola si nu pot sa l deschid ce pot sa fac ?Ma puteti ajuta ?

  • Salutare, o varianta ar fi sa dai report contului pe motiv ca iti foloseste identitatea. Roaga si cativa prieteni sa faca acelasi lucru si s-ar putea sa ai noroc.

 33. Nu pot să-mi RECUPEREZ contul de Facebook. Nu pot primi cod de recuperare pe email. Mi-au cerut nr. de tel să-mi trimită acel cod și …

 34. Buna ziua, contul mi-a fost restricționat temporar accesul la înscrierea și postarea in grupurile pe care nu le administrez pana in 27 Ianuarie
  Am intrat acolo unde scrie încălcările mele
  Și îmi spune ca nu am încălcat nici o regula
  Nu înțeleg motivu restricționării
  Dar cel mai mut ma interesează dacă mai pot face ceva in cazul acesta ? Multumesc frumos

 35. Bună ziua am un cont de Facebook și aseară am fost conectata și de dimineață nam mai putut întra cred ca mia fost blocat dar nu știu DC și vreau să-l recuperez dar nu mai am nr de tel și nu am cont emeil ca să pot trimite parola

  • Nu sunt multe variante, nr de telefon si mailul fiind cheia catre cont. Cititi celelalte comentarii despre recuperarea unui cont.

 36. Salut, contul mi-a fost restrictionat pentru neplata zic ei ….0,81ron in fine o prostie !! si nu ma lasa nici sa platesc nici nu si-au retras banii automat !! am pagina legata de el si am ffff mare de pagina nu am multi urmaritori sau ceva de genul dar am nevoie pentru promovare !! ma poate ajuta cineva va rog ? contracost bineinteles !!! va multumesc !!!

 37. Mi am modificat data nașteri și mi a blocat contul. Cum pot sa recuperez contul fiind unul de firma a fost vasta prea mică . Cum pot sa l deblochez

  • Nu-l mai poti recupera daca nu este un cont real. Este impotriva politicilor Facebook sa creezi cont pentru o firma/un brand.

 38. Bună ziua! Am întâmpinat o problemă la conectare după o perioadă de 3 ani in care am avut contul dezactivat temporar. Uitasem parola..☺ Am reusit să o resetez cu ajutorul adresei de e-mail iar după mi se afișează să confirm identitatea cu o singură metodă, aceea fiind numărul de telefon setat pentru recuperarea parolei pe care nu-l mai dețin de 7 ani. Nu am alte variante si am rămas blocată în acest punct. Help me!

 39. Buna,

  Contul meu de Facebook a fost restrictionat, intrucat mi-a fost sesizata o activitate ce incalca regulile (activitate ce nu a fos realizata de mine). Sunt 2 pasi pentru recuperarea contului: prima sa ma identifice cu nr de tel si dupa sa le trimit buletinul, dar nu pot sa trec de etapa cu nr de telefon, intrucat imi spune de 4 zile ca am incercat de prea multe ori sa trimis cod si trebuie sa astept 24h. Am putut sa mi schimb parola linistita, am primit pe mail notificare cu ce s-a mai intamplat intre timp de cand nu am mai intrat pe Facebook, deci lucrurile par cat de cat safe. Se pare ca au acest bug la etapa de informatii si nu pot trece de ea. Mai am la dispozitie 25 de zile pentru recuperare. Ai idee cum pot rezolva?

  Multumesc!

  • Buna, sunt intr o situatie asemanatoare, nu primesc codul de verificare. Ai reusit sa ti l deblochezi? Daca da, rugaminte, spune mi cum ai procedat sau cate zile a trebuit sa astepti pana la deblocare. Multumesc

 40. Bună ziua. Am și eu problema cu Contul Facebook. Când încerc sa ma conectez spune ca a apărut o problemă să încerc mai târziu și nu mai pot întra după nici un cont. Practic se blochează. Puteți să mă ajutați cu un sfat?

 41. Buna am incercat sa mă conectez de prea multe ori pe Facebook și mia blocat contul temporal ce pot face mulțumesc

 42. Vreau să-mi deblocati contul de Facebook , pentru a-mi modifica data nasteri , pe care am introdus-o din greșeală greșită

  Răspundeți

 43. Bună ziua ! Daca cotul meu de Facebook a fost inchis din cauza varstei , Exista un mod de recuperare a contului , inafara de cel cu buletinul ?? NU sunt de loc de acord cu trimiterea actului de identitate , ca degeaba il trimit si nici macar nu il deschide

 44. Salut.
  Trimit pe link-ul unde poți adaugă buletinul, adaug nr de telefon cu care ma logam, dar spune adresa de e-mail ce nu e asociata nici unui cont de Facebook. Ce sa fac? Acum 6 zile, nu am putut sa ma mai loghez pe fb, cu nr de telefon și parola știuta. Din greșeală, eu nu am actualizat datele, sa am activata autentificarea cu 2 factori, și nu pot resetea în nici un fel parola. Ma poți ajuta? Mulțumesc anticipat

 45. Salutari! Felicitari pentru acest site si pentru ajutorul pe care il oferiti! V-as ramane indatorat daca m-ati putea ajuta cu un sfat. De doua zile mi-a fost inchisa o pagina care avea aproape 17.000 de urmaritori din cauza unei postari. Initial am primit o notificare ca postarea ( ce sigur a fost reportata ) ar fi neconforma, am avut alternativa de a „bifa” daca sunt sau nu de acord cu aceasta clasificare. Am „contestat” decizia si urmatoarea notificare a fost ca si-au revizuit punctul de vedere si ca postarea este conforma. A mai urmat un episod identic in care au considerat postarea „conforma” iar apoi multe la rand in care au considerat-o „neconforma” si mi-au anulat publicarea paginii si contul deopotriva. Am avut decat oportunitatea sa trimit sitatia mea spre „analiza”. Dupa trimiterea spre analiza mi-a fost deblocat doar contul cu mai multe restrictii. Acum cand intru pe pagina, o pot vedea numai eu si spune ca i-a fost anulata publicarea. Intrebarea mea este daca aceasta analiza s-a terminat si mi-au inapoiat numai contul, sau ea urmeaza a fi facuta in viitor . Acest lucru s-a intamplat acum doua zile. Mulțumesc!

  • S-ar putea sa mai dureze analiza. Din pacate Facebook nu prea ia cererile de genul in serios. Fiind vorba de o pagina va sfatuiesc sa incercati sa vorbiti si cu o agentie care are bugete mari de ads pe Facebook intrucat ei s-ar putea sa aiba si contact direct cu un reprezentant.

 46. Va salut,vreau sa va semnalez si eu o problema-am contul de fb blocat de mai bine de 10 luni raportat fiind de persoane dubioase probabil,în ce formular e necesar sa ma adresez facebook pt ca este un abuz si o aberatie sa tii un cont captiv atatea luni pt niste persoane care nu le place ceea ce postezi si raporteaza la intamplare conturile altora,e de justitie acest lucru,e inadmisibil,din ce am vazut la tv e scandal mare legat de acest subiect,sunt f multi romani care se confrunta cu astfel de ticalosii ale unor idioti care nu au altceva ce face decat sa raporteze conturi

  • Toate informatiile disponibile sunt in articol si comentarii.
   Site-ul acesta nu are vreo legatura cu Facebook asa ca nu va ajuta sa le scrieti lor ”direct” aici.

 47. Bună,
  Am activat functia cu 2 factori ptr securitate, apar uneori logata in locatii aiurea și schimb parola, nu am trecut nici un dispozitiv recunoscut și la reconectare primeam prin sms un cod cu care acesam. Acum facebook mă anunță de doua zile din motive de securitate nu mi mai poate livra coduri pentru o perioadă. Nu inteleg de ce, cât ar dura sau cum aș putea să reintru in cont altfel?

  • Buna, s-ar putea sa fie din cauza faptului ca ai cerut prea multe coduri.
   Verifica daca locatiile acelea aiurea nu esti de fapt tu pentru ca s-ar putea ca IP-ul de unde te loghezi sa nu reflecte locatia ta reala.

 48. Buna. speta:”În cazul în care contul a fost blocat pentru o problemă considerată de Facebook minoră, deblocarea acestuia se poate face printr-un simplu cod primit pe mail „….ce te faci cand nu primesti cu zilele acel cod de confirmare? In speta si eu si sotul ne am conectat in acelasi timp sa verificam mesajele de pe pagina – pagina care este legata la profil. M au lasat sa schimb parola…am primit cod repede pe mail..in schimb codul pt verificare in vederea deblocarii nicidecum si din pacate nu am activat confirmarea in 2 pasi si cu nr de telefon. Are cineva vreo solutie? Mi se pare stupid sa blochezi un cont ” pentru siguranta ta’ dar sa nu mi mai permiti activarea lui. Acum nu mi mai permite nici sa solicit codul pe email, ma trimite direct in help center la categoria „crezi ca contul tau a fost spart”.

 49. Buna, sunt disperata, nu mai pot intra de niciunde pe facebook….nici din lap si nici tel. Nu inteleg ce s-a intamplat! Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat!

  • Bună, Facebook, Whatsapp și Instagram sunt momentan indisponibile pentru toată lumea. Nu se știe exact de ce, dar își vor reveni curând cel mai probabil.

 50. Buna,
  Dorind sa-mi deschid fb am descoperit ca este dezactivat desi cu o ora in urma a functionat perfect si chiar am vorbit cu cineva me Mess. Am incercat toata treaba cu descarcarea unui document si mi-a aparut mesajul de mai jos…Sa inteleg ca e dezactivat si terminat, ai idee? Chiar nu inteleg care i motivul ca mare lucru nu fac pe fb decat sa mai postez cate o poza sau un story si cam atat. Faptul ca numele contului meu era pe Rody Tical si nu Rodica Tical, numele meu „real” mi se pare o stupiditate din moment ce e acelasi lucru si chiar asa ma stie lumea. 🙂

  „Nu putem revizui decizia de dezactivare a contului.”

  Thanks!

 51. ,,Anda, contul tău a fost blocat
  Am detectat activităţi neobişnuite în contul tău. S-ar putea ca cineva să-ţi fi folosit contul fără ca tu să ştii.
  Cont blocat pe octombrie 22, 2021
  Pentru a te proteja, profilul tău nu este vizibil pentru utilizatorii Facebook. Nu poţi folosi contul.”
  Cum il deblochez?

 52. Buna ziua de 4 zile am contul de Facebook blocat,am trimis copia după buletin,am primit email ,dar nu pot sa mă loghez?Ce pași trebuie sa mai urmez? Mulțumesc frumos

 53. Va salut. Am si e o problema cu facebook. Incerc sa le trimit documentele sa vada ca sunt titularul facebook-ului insa nu pot trimite . Imi da urmatorul mesaj…. Nu ti-am putut procesa cererea. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu…. si uite asa de 2 zile. Are cineva o alta metoda de transmitere ??

 54. Bună! Cineva a încercat sa îmi schimbe parola dar mie mi-a venit email. Am schimbat parola și după mi-au blocat contul pentru ca le apărea suspicios. Problema este ca eu nu îl mai pot recupera pentru ca îmi cere numărul de telefon și eu nu îl mai am, iar emailul vad ca nu e o opțiune. Dacă știe cineva cum sa ma ajute, va rog frumos!

  • Esti sigura ca era mailul de la facebook? Daca ai dat click pe link din mail s-ar putea sa fi ajuns pe un site de phishing si in loc sa schimbi parola, ai trimis-o catre cineva.

 55. E ciudat rau facebook-ul asta…mi-a fost spart contul, am reusit prin metodele de mai sus sa repun adresa mea de email in cont, mi-am schimbat parola insa surpriza: atacatorul a pus optiune de generare coduri, si indiferent ce parole pun, indiferent ca bifez acolo faptul ca NU am acces la cacaturile alea de coduri, robotul de facebook doar imi schimba parola sau email-ul, cel mult, nu stiu cum Dumnezeu sa le spun si unde sa SCOATA restrictia de generator de coduri care nu a fost pusa de mine…in final tot nu pot intra pe cont…probabil ca o sa le multumesc si sa ma pupe undeva cand voi mai intra eu pe fb-ul lor

 56. Și eu am contul blocat de cei de la Facebook,ideea este că am trimis acea poză cu buletinul și etc,am urmat toți pașii îmi spune că nu am fost de acord cu decizia și că cererea de analiză este în curs,dar nu știu cât poate să dureze până fac analiza completă,cert este că nu-mi pare rău de cont în sine sau de prieteni,deoarece prietenii de acolo erau,cei din viața reală,persoane foarte cunoscute și apropiate mie ,ci de pozele și clipurile video care au fost încărcate la un moment dat și nu le mai pot recupera,asta este,cert este un lucru, odată ce contul a fost închis sau dezactivat/blocat/suspendat sau ce îi fac ei acolo,practic șansele ca tu să-l poți recupera sunt de 1 la 1,000,000 ,pentru că nu au un suport în fiecare țară să poți fi ajutat cumva.

 57. Bună,sper să-mi răspunzi şi mie,tot la fel am aceiasi problema numai ca am pus un buletin de minor si cei de la facebook au luat decizia finala de a mi l dezactiva de tot,ce pot face ?sau numai am nicio sansa?

  • Realitatea este ca in contact direct cu fb nu prea intri decat cu mult noroc. Daca nu merg formularele de suport, nu prea ai ce face.

 58. Am facut aceea contestatie si nimic,mi au spus ca l au dezactivat de tot,chiar numai pot face nimic?cum pot lua legatura cu tine?

 59. Buna ! Sunt blocata pe facebook de sambata, fiidnca asa cred ca am postat mult pe marketplace. Dar problema este ca imi da DOAR optiune sa trimita un cod de verificare la 2 numere de tel , mai VECHI la care nu am acces si in acest fel nu am cum sa introduc nici codul!
  Aveti vreo idee cum as putea sa fac , sa mi dea o alta metoda de verificare ?

 60. Hey! Dacă mi s.a furat telefonul în alta tara și nu a putut fi localizat pentru codul de autentificare în 2 pasi, apoi de pe alt telefon cu același număr de mobil și contul gmail, email-ul asociat facebook-ului, parola schimbata, incerc sa aduc dovezi ca sunt eu(id, diplome studii, adeverință locul de munca) și mai rau îmi blochează sau sterg contul fiindcă nu trec de nenorocitul ala de cod din 6 cifre, ce și cum.mai pot face sa ma lase sa.l recuperez? Facebook-ul… Va rog!!

  • Daca folosesti in continuare acelasi numar, codul ar trebui sa vina ca SMS, nu vad de ce ar afecta schimbarea telefonului, dar pastrarea numarului 2-factor prin numar.

 61. Buna ziua,

  Acum 20 zile contul meu a intrat sub analiza motiv ca nu respecta termini isi conditiile( cu toate ca eu nu prea postez pe facebook )
  Am contestat decizia si a ramas la stadiu de analiza socilitata
  Nu am permisiunea sa incarc documentul
  Nu stiu ce sa ma mai fac
  Am si cont de Business Suite care imi e vital, va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat..
  Cum as putea sa imi recuerez contul? Cand ma lochez scrie ” mai ai 10 zile la dispozitie sa contesti decizia, altfel contul va fi dezactivat definitiv”
  Multumesc aticipat!

  • buna! ai rezolvat cumva cu contul? si mie mi l-au blocat, iar cand sa trimit actul de identitate imi spune ca cererea nu poate fi revizuita pt ca nu au destul personal din cauza covid.

 62. Buna! cand vreau sa trimit copia actului de identitate, imi spune ca momentan cererea nu poate fi revizuita pentru ca nu exista destul personal din cauza COVID-19. A mai patit cineva la fel? daca nu rezolv in 30 de zile, imi va sterge contul total.

 63. Buna seara,

  Ma puteti lamuri, cum prin simplul fapt ca am creat o pagina cu un pseudonim a dus la blocarea contului?
  Si de ce de pe telefonul mobil nu pot trimite acele acte, iar de pe leptop am putut si tot deconectata sunt?
  Am contul de aproape 10ani, nu pot sa inteleg ce se intampla, as vrea sa pot face o plangere undeva, daca aveti o adresa de mail sau o pagina unde pot scrie v-as fi recunoscatoare.

  Multumesc!

 64. Buna ,
  Am nevoie de ajutor ?!
  Mi-a fost dezachitvat contul si schimbat numele . Am incercat optiunea cu revizuire cu buletin si nu ma lasa deloc sa incarc poza si instant imi apare ;Contul tau de facebook a fost dezactivat deoarece nu a respectat Standarele comunitati.Am analizat deja aceasta decizie si nu poate fi anulata.
  optiunea cu emai si sms nici macar nu am sanse.
  Ce alteva mai pot incerca?
  Multumesc

 65. Buna ziua. Am si eu o problema…cont din 2009. Nu am facut nimic rau. Cu nume real…telefon real…multi prieteni. Multe date personale , inclusiv data nasterii si anul. Am primitt restrictionare pentru ca nu am varsta. Mai rau de atat la incarcarea documentelor primesc erori. Ce pot face? Multumesc.

 66. Buna ,mă poate ajuta și pe mine cineva ,am deciș să-mi șterg contul de Facebook din Motive personale ,și acuma îl vreau înapoi ,dar au trecut cele 30 de zile ,și nu mai pot să-l recopar ,cum fac? ,îl mai pot recupera ?,va mulțumesc

  • Bună, dacă au trecut cele 30 de zile nu îl mai poți recupera. S-ar putea ca și cei de la Facebook să fie obligați conform GDPR să șteargă orice date despre contul tău după acea perioadă.

 67. Buna, am și eu o problema când apas pe unul din pașii de mai sus si trimit mesajul nu primesc absolut nimic…mentionez ca trimit mesajul după un nr care aparține contului meu de Facebook . Am o problema cu contul de Facebook , nu ma pot conecta , am uitat parola iar când dau resetează parola mi se trimite codul ori pe un mail vechi la care nu am acces ori pe un nr de tel tot vechi la care nu am acces. Am și un nr nou de telefon la care am acces încă niciodată nu îmi apare varianta sa trimit codul pe acest număr, credeți ca ma puteți ajuta ?

 68. Buna,
  Vin și eu cu o întrebare un pic mai diferită…soțului i-au spart azi-noapte contul de fb…a incercat recupereare contului cu ajutorul C.I dar nu funcționează nicicum…adică, poate parcurge anumiți pași pana in punctul in care se “lovește” primirea unui cod mesaj/mail…acel cod de unde îl ia atât timp cât respectivi ce i-au spart contul i-au șters ambele adrese de mail și nr de telefon. Ai vreo alta alternativa? Mulțumesc frumos

  • Salut! Daca contul sotului nu are legaturi cu ale prietenilor care pot confirma apartenenta, este aproape imposibil sa-l recuperati. Ramane o solutie unica, compararea IP-urilor de origine, dureaza, dar o persoana calificata va reusi. Nu disperati.

 69. Salut! Primul cont la Facebook, l-am facut in 2007. Mi-am inscris toate datele care au fost cerute plus si fotografia mea. A trecut timp si n-am mai avut accces la cont:( De atunci am mai facut alte conturi care deveneau inaccesibile si nu stiu de ce. Anul trecut, adica 2022, mi-a fost blocat contul la Facebook, pentru ca au descoperit ei ca mai am si alte conturi. Le-am explicat ca nu le pot accesa. Mi-au cerut sa le trimit o copie de la actul de identitate si o fotograie recenta a mea. Eu acum sunt contrariat: stiu ca au dreptul sa detina datele personale max. 5 ani, cu ce alte date pot ei compara fara sa-si expuna politica despre protectia datelor? Deci ei imi cer o fotografie actuala pe care s-o compare cu cea din 2007…au trecut deja 16 ani ! Nu vi se pare ilegal acest demers?? Deci ei nu sterg datele personale, ale fostilor utilizatori, dupa maxim 5 ani 🙁

 70. buna mia fost spart contu de facebook si raportat cum il mai pot recupera si acum nu imi mai pot accesa adresa de emil si nr de tel mai am sanse sa mil recuperez

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,059UrmăritoriÎmi place
1,276UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!