Ești aici: Calculatorescu » Info utile » Feisbuc, căutat de un număr impresionant de oameni

Feisbuc, căutat de un număr impresionant de oameni

Cuvântul feisbuc este căutat de un număr impresionant de oameni în fiecare an ținând cont că este varianta greșită de a scrie Facebook.

Deși la prima vedere pare o glumă în sensul în care este o formă pe care mai degrabă ar folosi-o cineva cu prietenii, cuvântul feisbuc are peste 18.000 de căutări la care se adaugă exemple de mai jos:

  • feisbuc meu;
  • contul meu de feisbuc;
  • feisbuc pagina mea;
  • instalare feisbuc;
  • feisbuc login;
  • conectare feisbuc.

Toate aceste cuvinte înșirate mai sus au un interes de căutare de peste 200 lunar. Ceea ce mi s-a părut foarte interesant est că există și o căutare de genul feisbuc instalare Facebook gratis pe telefon care are aproximativ 600 de căutări pe lună.

- Advertisement -

Ei bine, forma corectă este Facebook și dacă ai ajuns aici fiindcă ai scris greșit cuvântul nu este nici o rușine, se întâmplă. Ce poți face în continuare este să repeți căutarea scriind cuvântul corect sau să citești articolul în continuare deoarece mi-am propus să ofer câteva răspunsuri pentru cele mai căutate întrebări.

Instalare feisbuc gratis

Pentru că toată lumea greșește și multe persoane probabil caută Facebook în mod greșit pe internet deoarece au auzit doar cum se pronunță cuvântul, am zis că ar fi o idee bună ca pe lângă partea de sus unde explic cum se scrie corect să ofer și răspunsuri la întrebările de mai sus.

Așadar, poți instala Facebook gratis pe telefon accesând aplicația în Google Play (pe Android) sau în App Store (pe iOS), iar pe PC este de ajuns să scrii adresa în bara de căutare – www.facebook.com.

*atenție însă că link-ul de mai jos funcționează doar pentru telefoanele cu Android.

La ce este util Facebook

Facebook este o rețea socială folosită pentru a ține legătura cu alți utilizatori ai platformei. Folosit, atât de persoane publice, cât și de oameni mai puțin populari. Cel mai mare avantaj al platformai este că poate face legătura dintre tine și o persoană aflată la celălalt capăt al pământului aproape instant.

Principiul de funcționare este simplu, Facebook fiind format din câteva elemente de bază precum: profilul, grupurile, paginile și mesajele private.

  • Prin urmare, dacă vrei să vorbești cu cineva în privat, vei scrie direct un mesaj acelei persoane.
  • Dacă ești o persoană publică îți vei face o pagină unde fanii te pot urmări.
  • Dacă nu ești o persoană publică cel mai probabil te vei mulțumi cu un cont personal unde poți posta ce vrei tu (în limitele decenței) și ține legătura cu familia sau prietenii.
  • Grupurile sunt create în general în jurul unor subiecte și oamenii pot adera la diferite grupuri pentru a dezbate acele subiecte și idei.
Cum mă conectez la Facebook?

Pentru a te conecta la Facebook trebuie să accesezi site-ul www.facebook.com sau să instalezi aplicația dedicată telefonului tău. Apoi va trebui să introduci adresa de mail cu care ți-ai făcut contul și parola.

Unde este pagina mea de Facebook?

În funcție de pagina la care te referi, vei observa că în partea stângă, după ce te conectezi la Facebook îți apare numele tău și mai jos Pagini (Pages). Ei bine, profilul tău este la un click distanță pe numele tău, iar o pagină poate fi creată dând click pe Pagini (ulterior o poți găsi într-o listă acolo).

- Advertisement -
Cum îmi fac cont de Facebook?

Pentru a-ți face un cont de Facebook trebuie să accesezi site-ul de pe un calculator, www.facebook.com și apoi să dai click pe creează un cont nou. Urmărește instrucțiunile și în câteva minute vei avea un cont pe această rețea socială.

Sper că articolul ți-a fost util și am răspuns la câteva dintre întrebările tale, iar pe viitor nu uita, caută folosind cuvântul Facebook, nu feisbuc deoarece vei obține rezultate mai relevante pentru căutarea ta.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,059UrmăritoriÎmi place
1,276UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!