Ești aici: Calculatorescu » Tutoriale » (Ghid) Vizualizare istoric pagini web

(Ghid) Vizualizare istoric pagini web

Pentru că am văzut că există interes am făcut un ghid de vizualizare istoric pagini web pentru cele mai folosite browsere de navigare. Așadar, dacă folosești Google Chrome, Firefox sau Opera, răspunsurile sunt mai jos.

De asemenea, menționez faptul că, foarte multe browsere folosesc combinația de taste CTRL+H pentru accesarea rapidă a istoricului. Prin urmare, dacă nu folosești unul dintre cele trei menționate, poți încerca această combinație de taste.

Vizualizare istoric Google Chrome

Cel mai simplu mod de a vizualiza istoricul paginilor web vizitate în Google Chrome este să apeși tastele CTRL+H și fereastra de History se va deschide.

- Advertisement -

Varianta a doua este să scrii în bara de navigare chrome://history/ și aceeași pagină se va deschide.

De asemenea, există întotdeauna și varianta de a ajunge manual la istoric. Pentru a-l accesa clasic, prin click-uri, trebuie să te duci în dreapta-sus la cele 3 puncte ➤ selectezi History (Istoric) și se va deschide fereastra specifică.

Vizualizare istoric de navigare Firefox

În Firefox poți vedea istoricul de navigare apăsând în același timp tastele CTRL+Shift+H, dar și CTRL+H. Diferențele între aceste două moduri de vizualizare a istoricului sunt reprezentate în poza de mai jos.

Vizualizare istoric Firefox

După cum observi în chenarul roșu, CTRL+H deschide istoricul într-un meniu navigațional în stânga browserului. Acesta rămâne activ chiar și după ce închizi și redeschizi browserul. Pentru a-l închide tot ce trebuie să faci este să Apeși din nou combinația de taste sau să apeși pe X-ul din chenarul roșu dreapta-sus.

În cazul Firefox, CTRL+Shift+H deschide o fereastră de dialog unde poți vedea istoricul, dar și ce ai downloadat, bookmark-urile și poți chiar și importa-exporta aceste date.

Vizualizare istoric pagini web Opera

Pentru a vizualiza istoricul în Opera trebuie să apeși combinația de taste CTRL+H și acesta se va deschide într-un meniu navigațional în stânga (asemănător Firefox) și de acolo poți alege să dai click pe Open full History view.

Celelalte moduri în care poți deschide istoricul sunt, fie dai click direct pe ceea ce seamănă cu un ceas din bara verticală din stânga, fie dai click pe logo-ul Opera din stânga-sus și apoi selectezi din meniul care apare History.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,063UrmăritoriÎmi place
1,273UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!