Ce înseamnă Endless OS

Ești aici: Calculatorescu » Software PC » Ce înseamnă Endless OS

Am observat că există un interes crescut în ultimul timp pentru Endless OS și multe persoane caută să afle ce înseamnă acesta și la ce ajută.

Ei bine, Endless OS este un sistem de operare care vine preinstalat pe o parte dintre gadget-urile de la ASUS și are la bază Linux. Cu toate astea, acesta a fost simplificat pentru a putea fi folosit ușor de oricine dorește o alternativă pentru Windows.

Iată 5 motive pentru care ar trebui să folosești Endless OS

Mai jos am ales să scriu despre principalele 5 motive pentru care consider că ar trebui să-i dai acestui OS o șansă pe calculatorul sau laptopul tău.

Este gratuit

Acest sistem de operare este 100% gratuit și ascunde nici un fel de costuri. Îl poți descărca, utiliza și actualiza după bunul plac.

Nu necesită conexiune la internet

Dacă te afli într-un loc în care nu prea ai acces la internet trebuie să știi că Endless OS nu are nevoie de conexiune constantă la internet deoarece vine cu peste 100 de programe menite să te ajute să rămâi 100% offline.

Are la bază Linux

Deja Linux este un adversar foarte bun pentru Windows, dar nu câștigă mai mult teren din cauza faptului că este mai greu de folosit. Ei bine, Endless OS nu este mai greu de folosit și beneficiezi de toate plusurile pe care le are Linux printre care performanța, securitatea ridicată, lipsa nevoii de programe de întreținere și lipsa blue screen of death.

- Advertisements -


Dispune de aplicații care te pot ajuta

Acest OS dispune de un magazin de aplicații de unde poți descărca ce ai nevoie. Acestea se instalează rapid, printr-un simplu click și dacă vrei vreodată să renunți la ele pot fi dezinstalate foarte ușor.

Pune accentul pe productivitate

Spuneam mai sus că nici nu ai nevoie de acces la internet pentru a folosi acest sistem de operare și consider asta unul dintre principalii factori care trebuiesc îndepliniți pentru a fii productiv.

Odată ce instalezi aplicațiile de care ai nevoie poți deconecta PC-ul sau laptopul de la internet și să îți faci treaba liniștit fără să fii distras de vreun update, eroare sau notificare.

Iar ca bonus, acesta merge instalat alături de Windows și poți alege atunci când pornești PC-ul ce vrei să ruleze.

În concluzie, acesta este un sistem de operare pe care trebuie să-l iei în considerare dacă, din diferite motive, ai decis să renunți la Windows și clasicul Linux nu îți satisface nevoile pe care le ai.

Întrebări frecvente despre Endless OS

Este Endless OS Linux?

Acesta este un sistem de operare bazat pe Linux orientat spre utilizator. Acest lucru înseamnă că, deși are la bază Linux, Endless OS este făcut în așa fel încât să fie ușor de folosit de oricine.

Ce este Endless OS?

Endless OS este sistemul de operare care vine preinstalat pe o parte dintre laptopurile de la ASUS. Bazat pe Linux, acesta este simplificat în așa fel încât orice membru al familiei îl poate folosi.

Pot instala Windows pe Endless OS?

Deoarece ambele sunt sistem de de operare, le poți avea instalate în același timp pe un PC sau laptop, dar acestea rulează separat, nu unul instalat pe celălalt. Așadar, când pornești PC-ul vei alege cu ce vrei să ruleze.

Cum instalez Endless OS?

Acesta poate fi downloadat de pe endlessos.com și instalat asemenea oricărui alt sistem de operare. Recomandarea mea este de pe un stick bootabil.

În cazul în care ai testat acest sistem de operare aștept să îmi spui părerea ta sinceră despre în rubrica de comentarii.

P.S. am scris un articol complex despre 15+ sisteme de operare cu care poți înlocui Windows.

Știri din tehnologie – octombrie 2020

Samsung devine partenerul principal al echipei de esports Nexus Gaming.LinkedIn anunță lansarea LinkedIn Stories....
334FaniÎmi place
4AbonațiAbonați-vă

- Ads -

Articole recente

Top aplicații utile | Android

Există mii sau poate chiar zeci de mii de aplicații pentru Android în Magazin Play. Așadar este greu uneori să găsești acele...

Am testat Whitepress, platforma care te ajută să-ți promovezi afacerea

Dacă lucrezi în online, dar mai ales la o agenție care se ocupă și de SEO, cu siguranță ai auzit de Whitepress,...

Ghid de creare aplicații Android gratis

Ai căutat creare aplicații Android gratis și ai ajuns aici în speranța că vei da de un site cu conținut informativ și...

Știri din tehnologie – octombrie 2020

Samsung devine partenerul principal al echipei de esports Nexus Gaming.LinkedIn anunță lansarea LinkedIn Stories....

Ce înseamnă OEM

OEM este prescurtarea de la Original Equipment Manufacturer. Termenul este folosit pentru a desemna producătorul original al unui produs. Acesta este folosit...

Cuprins:

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Înscrie-te la newsletter

- Ads -

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!