Ești aici: Calculatorescu » Info utile » Ce este Galaxy SmartTag | dispozitivul care găsește obiectele pierdute

Ce este Galaxy SmartTag | dispozitivul care găsește obiectele pierdute

În următoarele cinci minute vei afla ce este Galaxy SmartTag și cum te poate ajuta dispozitivul să-ți găsești obiectele pierdute prin casă sau prin apropiere.

Galaxy SmartTag este un dispozitiv de urmărire care se conectează la telefon prin Bluetooth cu ajutorul aplicației SmartThings și te ajută să găsești obiectele de care este atașat.

Pe lângă funcția de localizare, SmartTag are și un buton prin intermediul căruia poți face telefonul să sune dacă nu-l mai găsești. De asemenea, poți adăuga și alte funcții butonului precum pornirea/oprirea televizorului sau să controleze device-uri precum becuri inteligente din casă. Spre exemplu, poți ține dispozitivul pe noptieră și dacă te trezești în mijlocul nopții să aprinzi toate luminile din casă.

- Advertisement -

O altă posibilă utilizare este transmiterea unui mesaj atunci când butonul este apăsat. Poate fi folosit și ca un mesaj SOS, dar aici lucrurile sunt puțin mai complicate deoarece dacă ții dispozitivul în buzunar riști să apeși butonul accidental.

➤ Dar să ne întoarcem la utilizarea pentru care a fost creat dispozitivul, cea de a te ajuta să localizezi obiectele de care este atașat.

Mai jos vorbim despre câteva detalii tehnice ale dispozitivului, preț și disponibilitate, iar spre finalul articolului îți voi spune și părerea mea despre utilitatea acestui SmartTag.

️✔️ Galaxy SmartTag

samsung-smart-tag

Dispozitivul are o mărime de 4x4x1 cm și este fabricat din plastic certificat IP53 pentru rezistență la apă și praf. Alimentarea acestuia se face printr-o baterie CR2032 care, conform producătorului, oferă o autonomie de 280 de zile și poate comunica de la o distanță de maximum 120m cu telefonul.

Fratele mai mare al Galaxy SmartTag este SmartTag+. Acest dispozitiv folosește tehnologia UWB (Ultra Wideband) pentru conectare și oferă o localizare mult mai precisă a obiectelor, atât de precisă încât acestea pot fi găsite chiar și cu ajutorul realității augmentate.

Galaxy SmartTag | păreri

Dispozitivul este util pentru cei care uită pe unde au pus obiecte prin casă. Cu toate astea, utilizările nu se opresc doar la a găsi cheile prin casă sau portofelul pe sub canapea.

În opinia mea, Galaxy SmartTag este un dispozitiv care te poate ajuta foarte mult atunci când vine vorba de animalele de companie deoarece îl poți atașa cu ușurință de zgardă și vei știi tot timpul unde se află animalul tău de companie.

- Advertisement -

Nici celelalte utilizări nu sunt de neglijat, dar o consider pe cea de mai sus cea mai bună variantă dacă ai un animal de companie și un singur SmartTag.

Cum am ales eu să folosesc SmartTag?

Adesea îmi rătăcesc obiectele, dar n-am avut niciodată probleme cu cheile, telecomanda sau portofelul prin casă așa că am ales să utilizez dispozitivul în afara casei și l-am lăsat în mașină pentru a nu mai uita unde am parcat-o, mai ales când vin vorba de parcările subterane.

Întrebări frecvente despre Galaxy SmartTag

➤ Cum conectez Galaxy SmartTag la telefon?

Conectarea la telefon se face prin intermediul aplicației SmartThings și durează aproximativ 10 secunde.

➤ Cât ține bateria de la Galaxy SmartTag?

Galaxy SmartTag folosește o baterie CR2032 alături de care oferă o autonomie de 280 de zile.

Îți las mai jos și clipul de prezentare de pe canalul oficial de YouTube Samsung pentru a vedea și imagini cu device-ul.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.
2 Comentarii

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,059UrmăritoriÎmi place
1,276UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!