Ești aici: Calculatorescu » Știri IT » Știri din tehnologie – septembrie 2020

Știri din tehnologie – septembrie 2020

Începem articolul de luna aceasta cu lansarea Samsung Galaxy Z Fold2. Acest telefon îmbină designul îndrăzneț cu tehnologia avansată și oferă experiențe de conținut complete și imersive.

„Călătoria noastră către următoarea generație de dispozitive mobile este plină de originalitate și inovație. Odată cu lansarea dispozitivului pliabil Samsung Galaxy Z Fold2, atenția noastră s-a concentrat foarte mult pe feedback-ul utilizatorilor pentru a ne asigura că aducem îmbunătățiri semnificative din punct de vedere hardware, dezvoltând în același timp noi inovații pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de utilizare. Aceasta este consolidată în continuare prin intermediul parteneriatelor noastre de top cu Google și Microsoft, prin care reușim să redimensionăm și să redefinim posibilitățile experienței mobile”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Galaxy Z Fold2 va fi disponibil în nuanțele Mystic Black și Mystic Bronze, în aproximativ 40 de piețe, inclusiv S.U.A., Coreea și România, în data de 18 septembrie 2020, cu posibilitatea de a fi achiziționate în perioada de precomandă de la 1 septembrie 2020.

- Advertisement -
galaxy fold 2

Între 4 – 5 septembrie 2020 va avea loc a doua ediție a târgului educațional online HE.RO Virtual Exhibition.

Târgul va reuni în mediul online peste 20 de universități de top din România, printre care Universitatea din București, UNArte București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Universitatea de Vest din Timișoara sau American Hotel Academy. La această ediție s-au alăturat și alte universități și instituții de învățământ, iar printre vizitatori vor fi și peste 50 de agenții de consultanță străine interesate de a propune studenților programele de studiu din România.

Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit și se face prin înregistrare pe www.vefromania.ro.


BestJobs lansează Video CV. Tot ce trebuie să faci este să încarci un CV video în perioada 27.08.2020 – 26.09.2020 și poți câștiga un iPhone 11, 256GB, Black. Mai multe detalii găsești pe site-ul bestjobs.ro.


Samsung lansează proiectorul The Premiere, cu laser 4K Ultra Short Throw.


Oracle a câștigat licitația pentru achiziția TikTok.


Pe 8 și 9 octombrie poți urmări Webstock 2020 online.


Orange lansează Banca de Net, un loc virtual în care clienţii pot să primească şi să ofere net în funcţie de cum au nevoie.

- Advertisement -

36.000 de elevi, profesori și părinți încep anul școlar cu Digitaliada.

Digitaliada infografic

Acum poți downloada Rocket League gratuit din magazinul Epic Games și pe deasupra mai primești și un voucher de 10 Euro. #howcoolisthat


- Advertisement -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,303UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!