Ești aici: Calculatorescu » Filme și seriale » Seriale bune pe SkyShowtime

Seriale bune pe SkyShowtime

Acum ceva timp scriam despre SkyShowtime și de atunci am observat că librăria lor de seriale și filme devine din ce în ce mai mare în fiecare lună și vizionarea unui serial sau film pe platformă a intrat în rutina mea săptămânală.

Cum deja am strâns un număr destul de mare de seriale pe care le-am văzut, mi-am spus că ar fi timpul să fac o listă pentru a vă recomanda și vouă producțiile bune pe care le-am văzut pe SkyShowtime.

Mic disclaimer: nu am făcut lista pentru a reprezenta un top, ci pur și simplu mi-am propus să scriu despre ce mi-a plăcut ca mai apoi să revin la acest articol și să-i fac update cu noile seriale pe care le termin.

- Advertisement -

Penny Dreadful

Penny Dreadful este un serial de groază psihologică ce îmbină diferite personaje din literatura gotică clasică, cum ar fi Dorian Gray, Van Helsing și Dr. Frankenstein.

Serialul este o explorare întunecată și profundă a psihicului uman, cu personaje bine dezvoltate și o atmosferă gotică intensă care va satisface orice fan al genului.

Ray Donovan

Ray Donovan este un serial de dramă criminală care urmărește povestea lui Ray Donovan, un fixer profesionist pentru cei mai bogați și faimoși oameni din Los Angeles.

Deși în viața procesională Ray este un expert desăvârșit, nu reușește să scape de problemele pe care le are în familie și acestea vor continua să reapară în serial făcând acțiunea mai palpitantă și imprevizibilă.

Principalul atu al serialului este modul în care personalele sunt construite astfel încât să introducă această dualitate dintre drama familială și lumea crimei din Los Angeles.

Twin Peaks

Twin Peaks este un serial iconic de mister și dramă supranaturală creat de David Lynch și Mark Frost.

În centrul seriei se află anchetarea morții misterioase a tinerei Laura Palmer în orășelul Twin Peaks.

Serialul este renumit pentru abordarea sa unică și bizara asupra narativului și pentru atmosfera sa tulburătoare.

- Advertisement -

Billions

Billions este un serial dramatic care urmărește lupta de putere dintre procurorul Chuck Rhoades și miliardarul Bobby Axelrod.

Serialul este renumit pentru dialogul său ascuțit, personajele complexe și abordarea fascinantă a lumii financiare.

Cu toate că acțiunea se învârte în jurul unor elemente financiare precum fondurile de investiții și vânzarea/cumpărarea de acțiuni, serialul este accesibil și pentru persoane care nu au pregătire în sistemul bancar sau contabilitate.

The Affair

The Affair explorează efectele emoționale ale unei aventuri între Noah Solloway și Alison Bailey, după ce se întâlnesc în orașul de coastă Montauk, New York.

La acest serial mi-a plăcut modul în care prezintă diferite perspective asupra acelorași evenimente. Consider că această abordare îți dă și teme de gândit după vizionarea acestuia.

Fargo

Fargo este un serial antologic de crimă și dramă inspirat de filmul omonim al fraților Coen. Fiecare sezon este o poveste independentă cu un nou set de personaje și un nou context, dar toate se desfășoară în același univers cu aceeași umor neagră și absurditate.

Homeland

Homeland este un thriller psihologic de spionaj care urmărește povestea unui ofițer CIA. Carrie Mathison devine convinsă că un soldat american, care a fost ținut prizonier de Al-Qaeda, se află acum de partea răului și a devenit o amenințare pentru securitatea națională.

The Tudors

The Tudors este un serial istoric care urmărește viața lui Henric al VIII-lea, regele Angliei, și a numeroaselor sale soții. Serialul este renumit pentru interpretările sale puternice, costumele luxoase și abordarea sa dramatică a istoriei.

Dexter

Probabil și serialul care va face mult timp parte din top 10 personal, Dexter este o producție captivantă care urmărește povestea lui Dexter Morgan, un analist criminalist în cadrul departamentului de criminalistică al poliției din Miami.

Acesta duce o viață secretă ca un vigilante, omorând criminali care au scăpat de justiție. Pe parcursul serialului acesta se luptă cu dorința de a scăpa de cât mai mulți criminali, dar în același timp trebuie să își păstreze identitatea secretă chiar și de persoanele apropiate lui.

The Borgias

The Borgias este un serial istoric care urmărește viața infamei familii Borgia în timpul perioadei lor de putere în Vatican în timpul Renașterii.

Serialul este renumit pentru abordarea sa brută și senzuală a istoriei și pentru interpretările sale puternice.

În opinia mea nu a fost un serial wow, dar consider că fanii genului îl vor aprecia.

Californication

Californication este un serial de comedie-dramă care îl urmărește pe Hank Moody, un romancier talentat cu probleme de dependență, care se luptă să găsească un echilibru între cariera profesională, viața personală și relația cu fiica sa.

Și acesta este un serial care ar intra într-un top 10 personal deoarece am apreciat vibe-ul acela de Californian Dream pe care îl transmite serialul, iar modul în care se desfășoară acțiunea te duce cu gândul la faptul că așa ceva s-ar putea întâmpla și în realitate.

The X-Files

The X-Files este un serial iconic SF care îi urmărește pe agenții FBI Fox Mulder și Dana Scully în timp ce investighează cazurile paranormale și extraterestre ale Biroului X-Files.

Serialul este renumit pentru abordarea sa inteligentă și înfricoșătoare a genului SF și a adunat mulți fani în întreaga lume la scurt timp după lansare.

City on a Hill

City on a Hill este un serial de dramă polițistă care explorează corupția din sistemul de justiție din Boston de la sfârșitul anilor ’90.

Este renumit pentru abordarea sa brută a corupției și pentru interpretările puternice ale actorilor care uneori fac serialul să pară ca un documentar în toată regula.

The Loudest Voice

The Loudest Voice este un serial dramatic care urmărește ascensiunea și căderea lui Roger Ailes, fostul CEO al Fox News.

Este renumit pentru abordarea sa captivantă a puterii media și pentru interpretarea impresionantă a lui Russell Crowe. Altfel spus, dacă lucrezi în domeniul marketing-ului cu siguranță este un serial pe care nu vrei să-l ratezi.

Shameless

Un alt serial de top personal, Shameless este o producție tip comedie-dramă care urmărește viața disfuncțională a familiei Gallagher unde Frank este tatăl bețiv și Fiona fiica transformată în bona tuturor copiilor din familie.

Serialul este renumit pentru umorul său neconvențional și personajele sale memorabile, dar și pentru modul în care prezintă adaptarea familiei Gallagher la diferite situații și contexte.

Madam Secretary

Madam Secretary urmărește viața lui Elizabeth McCord, o fostă analistă CIA care devine Secretar de Stat al Statelor Unite.

Serialul abordează într-un mod inteligent politica, iar interpretarea Téa Leoni îl transformă într-o producție pe care nu vrei s-o ratezi.

Hannibal

Hannibal este un serial de groază psihologică care explorează relația dintre profilerul FBI Will Graham și psihiatrul său, Dr. Hannibal Lecter, care este, de fapt, un criminal în serie canibal.

Serialul este renumit pentru abordarea sa artistică și înfricoșătoare a genului de groază, dar ți-l recomand dacă ești fan al genului horror deoarece din punct de vedere personal pot spune că există multe alte seriale cu care ar trebui să începi în locul acestuia.

Weeds

Weeds este un serial de comedie neagră care urmărește viața lui Nancy Botwin, o văduvă suburbană care începe să vândă marijuana pentru a-și întreține familia.

La acest serial mi-a plăcut în special modul în care sunt tratate problemele lui Nancy care îmbină umorul cu dramatismul situațiilor

Escape at Dannemora

Escape at Dannemora este un serial dramatic bazat pe evadarea a doi deținuți din închisoarea Clinton Correctional în 2015.

Serialul este renumit pentru abordarea sa tensionată și captivantă a unei situații reale.

Blue Bloods

Blue Bloods este un serial de dramă polițist care urmărește viața familiei Reagan, o familie de ofițeri de poliție din New York City.

Serialul este renumit pentru abordarea sa profundă a problemelor de etică și moralitate în cadrul forțelor de ordine și uneori te poate pune pe gânduri cu privire la modul în care unele lucruri merg în lume.

Lista de seriale bune de pe SkyShowtime cu siguranță nu se va termina aici și voi reveni cu nume noi pe măsură ce văd alte seriale, iar dacă ai vreo recomandare pentru mine, indiferent de platformă aștept comentariul tău.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,303UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!