Ești aici: Calculatorescu » Tutoriale » Cum ștergi contul de Instagram temporar sau permanent

Cum ștergi contul de Instagram temporar sau permanent

În acest articol îți voi explica întreg procesul de ștergere cont Instagram, fie că vrei să-l dezactivezi temporar sau să scapi de el de tot.

Pentru dezactivarea sau ștergerea contului de Instagram trebuie să folosești un browser (de preferat pe PC). Am căutat prin aplicație butoanele de dezactivare temporară sau permanentă și se pare că acestea lipsesc.

De asemenea, pentru a face procesul mai ușor, ți-am lăsat mai jos și link-urile pe care trebuie să dai click dacă vrei să ajungi direct pe paginile de dezactivare sau ștergere.

- Advertisement -

Ceea ce trebuie să ții minte este că ștergerea permanentă este o măsură extremă pe care trebuie să o iei dacă nu vrei să mai existe acel cont de Instagram. Astfel, recomandarea mea este să-l dezactivezi, în acest fel ții blocat și numele de utilizator și nu ți-l poate lua altcineva.

Dezactivează temporar contul de Instagram

Pentru a dezactiva temporar contul de Instagram trebuie să accesezi acest link și să urmărești pașii de mai jos.

Asigură-te că ești conectat la contul care trebuie în browser și dă click pe link ➤ selectează motivul pentru care vrei să dezactivezi contul ➤ scrie parola ➤ confirmă. Contul tău este acum dezactivat, iar dacă vrei să-l activezi din nou, tot ce trebuie să faci este să te loghezi de pe browser sau aplicație cu userul și parola, iar acesta va fi reactivat.

Varianta prin click-uri:

Există și o variantă de a ajunge la pagina de dezactivare prin intermediul browserului.

  1. Intri pe instagram.com și te loghezi pe contul pe care vrei să-l ștergi;
  2. Dai click pe Editează profilul;
  3. În stânga jos vei vedea Dezactivează Temporar;
  4. Urmezi pașii de mai sus.

Șterge permanent contul de Instagram

Dacă vrei să iei o măsură mult mai serioasă și să ștergi contul de Instagram permanent, o poți face accesând acest link și urmând pașii de mai jos. Atenție însă că este o metodă care merge în browser pe pc sau telefon, nu direct din aplicație.

Te conectezi în browser la contul pe care vrei să-l ștergi permanent ➤ dai click pe link-ul de mai sus ➤ te asiguri că ștergi contul corect și selectezi motivul pentru care vrei să-l ștergi ➤ s-ar putea să mai trebuiască să faci o confirmare sau să introduci din nou parola și asta este tot, contul tău va fi șters permanent în 30 de zile.

Acesta este întreg procesul de ștergere cont Instagram. Dacă ți-a fost util nu uita că ma poți susține printr-un simplu share pe Facebook pentru face cunoscut proiectul calculatorescu.ro.

- Advertisement -

De asemenea, dacă vrei să renunți și la Facebook, intră pe ghidul pentru ștergerea contului de Facebook.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,063UrmăritoriÎmi place
1,273UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!