Ești aici: Calculatorescu » Review » Samsung Galaxy Buds Pro – păreri | Hands on Review

Samsung Galaxy Buds Pro – păreri | Hands on Review

Am primit Samsung Galaxy Buds Pro în teste și a venit timpul să vorbim despre ce oferă aceste căști wireless și ce părere mi-am făcut despre ele după aproximativ două săptămâni de utilizare.

Trebuie să recunosc faptul că am stat departe de căștile wireless destul de mult timp din cauza faptului că mi-a fost teamă că le-aș scăpa pe stradă prin nu știu ce gură de canalizare sau că le-aș pierde.

Deși am testat mai mult Galaxy Buds Pro de acasă, n-au fost momente în care să mă simt nesigur pe stabilitatea lor sau să am senzația că mi-ar cădea. Așadar, am prins încredere în căștile wireless și am folosit Buds Pro în fiecare zi, mai ales în timpul exercițiilor și atunci când am făcut curat prin casă.

- Advertisement -
Samsung Galaxy Buds Pro păreri

ANC (funcție de reducere a zgomotului activă) se descurcă excelent și e o plăcere să dai cu aspiratorul prin casă ascultând melodiile preferate sau un podcast fără să fii deranjat de zgomotele din exterior.

De asemenea, o funcție interesantă pe care am putut s-o activez cu S21 Ultra, nu și cu Note 9 este 360 Audio. Aceasta adaptează sunetul la mișcările tale ca să pară că totul se întâmplă în jurul tău. Am testat-o inițial cu miște melodii, dar efectul e mult mai wow dacă le folosești alături de Netflix (eu am încercat cu Jumanji).

Pentru că aceste căști au fost gândite și pentru siguranța ta, mai ales dacă alegi să le porți pe stradă unde mai ai nevoie să treci pe o trecere de pietoni, acestea vin și cu o funcție de Sunet Ambiental care preia sunetele din jurul tău și le redă în căști pentru a știi tot timpul ce se petrece în apropiere, chiar dacă fizic nu poți auzi din cauza muzicii.

Puncte slabe nu prea am reușit să le găsesc în afară de faptul că nu funcționează 360 audio cu Note 9, dar aici e vorba de telefon, nu de căști.

Cu toate astea, pentru unele persoane s-ar putea să fie destul de enervant faptul că de multe ori, atunci când încerci să așezi casca mai bine în ureche apeși pe ea și sistemul interpretează atingerea drept play/stop (partea buna e că pot fi oprite din setări).

Baterie – Samsung Galaxy Buds Pro

N-am reușit să prind momente cu ele descărcate atunci când am avut nevoie, dar din ce am citit legat de specificații, fiecare cască în parte are o baterie internă de 61 mAh la care se adaugă carcasa cu o baterie de 472 mAh.

Ținând cont că producătorul specifică faptul că poți folosi căștile timp de 28 de ore fără ANC (funcție de reducere a zgomotului activă) și timp de 20 de ore cu ANC, putem trage concluzia că fiecare cască în parte ar trebui să țină cel puțin 3-4 ore, timp în care nu m-am încadrat deoarece de fiecare dată s-au întors în cutia lor după aprox. 2-3 ore de utilizare.

Spre exemplu, eu le-am folosit 2-3 zile fără să le încarc, lucru util dacă pleci într-o vacanță, dar dacă ai un telefon cu funcția de Wireless Power Sharing nici faptul că le folosești mai des nu este o problemă.

- Advertisement -

Spre exemplu, am folosit căștile câteva zile și cu un Samsung Galaxy S21 Ultra 5G și le-am putut încărca folosind funcția Wireless Power Sharing. De asemenea, merg încărcate și cu un încărcător Wireless tradițional pe care probabil deja în ai pe birou.

buds pro prezentare

Specificații – Samsung Galaxy Buds Pro

ChipsetBCM 43015
OSRTOS
Speaker2 way (11mm Woofer & 6.5mm Tweeter)
MicMain Mic (High SNR), Sub Mic, Inner Mic
ConnectivityBluetooth : 5.0
Battery472 mAh case / 61 mAh
SensorAccelerometer, Gyro, Proximity, Hall, Touch, VPU
CompatibilityDevices running Android 7.0 or higher, with over 1.5GB of RAM
Convenience
Auto Switch, Bixby voice wake-up, Voice Detect

În concluzie, Galaxy Buds Pro sunt niște căști wireless foarte bune care se descurcă în orice situație, singura condiție este sa le accepte corpul tău (am citit câteva review-uri care n-au putut să folosească pro și au ales Live din cauza faptului că le cădeau). Desigur, nu vorbim aici de situații extreme, dar eu le-aș recomanda și cuiva care iese la alergat, dar și cuiva care doar vrea să asculte muzică, podcasturi sau cărți audio prin casă sau pe stradă.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,059UrmăritoriÎmi place
1,276UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!