Ești aici: Calculatorescu » Știri » Netflix interzice partajarea conturilor

Netflix interzice partajarea conturilor

Într-o știre publicată pe site, Netflix anunță că începând cu data de 23 mai 2023, toți abonații care folosesc contul din mai multe locații vor primi mesajul de mai jos.

Acest lucru înseamnă că toți cei care sunt logați pe cont din mai multe locații, fie că îl partajează cu prietenii, familia sau au două locuințe, vor trebui să aleagă un singur loc de unde să folosească abonamentul sau să achite taxa de 2,90 EUR pe lună pentru a-l putea folosi din două locuințe.

Netflix interzice partajarea conturilor

Decizia Netflix vine în urma unui val de reacții negative la nivel global din momentul în care s-a anunțat testarea funcției. Mulți utilizatori și-au exprimat nemulțumirea față de această schimbare, argumentând că partajarea contului cu membrii familiei sau cu prietenii este una dintre principalele atracții ale serviciului (chiar modul în care platforma s-a promovat la început).

- Advertisement -

În ciuda acestor critici, Netflix susține că această schimbare este necesară pentru a menține calitatea și diversitatea conținutului oferit. Cu toate acestea, utilizatorii au anunțat că dacă o astfel de acțiune va avea loc, vor renunța la abonament.

Rămâne de văzut dacă această decizie va împinge utilizatorii spre dezabonarea de la Netflix, achiziționarea de sloturi suplimentare pentru prieteni/familie sau trecerea pe un abonament inferior ca preț, cu mai puține beneficii precum renunțarea la formatul 4K.


Această schimbare va intra în vigoare începând cu data de 23 mai 2023. Utilizatorii care nu doresc să plătească taxa suplimentară vor trebui să își actualizeze setările contului și să aleagă o singură locație de unde să folosească serviciul.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,061UrmăritoriÎmi place
1,297UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!