Ești aici: Calculatorescu » Tutoriale » Cum închizi abonamentul și ștergi contul Netflix

Cum închizi abonamentul și ștergi contul Netflix

În acest articol voi detalia procesul de dezabonare de la Netflix și de ștergere a contului (permanent). De asemenea, vom vorbi și despre diferențele dintre aceste două acțiuni și ce implică fiecare.

Chiar dacă Netflix este un serviciu popular de streaming care oferă o gamă largă de filme, seriale și documentare, există motive pentru dezabonare sau ștergere a contului. Dacă ștergerea contului este o măsură permanentă, vei vedea în cele ce urmează că dezabonarea este chiar utilă dacă intenționezi să iei o pauză de la platformă, dar vrei ca profilul tău să rămână intact la întoarcere.

Procesul de dezabonare de la Netflix

Dezabonarea de la Netflix este un proces simplu și direct care îți permite să suspenzi plata, iar dacă te răzgândești în termen de 10 luni, profilul, istoricul și listele tale vor fi păstrate și vei putea relua contul din punctul în care l-ai lăsat (acest lucru se poate vedea și în poza de mai jos, deasupra butoanelor).

- Advertisement -

Important de menționat este faptul că după dezabonare vei putea să continui să folosești Netflix până la sfârșitul perioadei de facturare curente. Astfel că dacă vrei să ștergi și contul, poți aștepta să treacă zilele rămase pentru care deja ai plătit.

Dezabonare pe desktop

Pentru a te dezabona de la Netflix poți accesa pagina https://www.netflix.com/cancelplan unde trebuie să selectezi Finish Cancellation sau Finalizează dezabonarea ca în poza de mai jos din partea dreaptă.

Dezabonare pe desktop

Dacă nu vrei să accesezi URL-ul direct și faci asta din setările contului, vei vedea în secțiunea „Cont” sau „Account” un buton pe care scrie „Anulează abonamentul” sau „Cancel Membership”. De îndată ce îl vei apăsa vei ajunge tot pe pagina din dreapta unde ai mai multe variante, printre care și anularea abonamentului.

Dezabonare din aplicație

Poți obține întreruperea abonamentului Netflix și din aplicația de telefon. Eu am testat cu Android, iar pașii sunt aceștia:

  • Deschide aplicația;
  • Selectează profilul principal;
  • Dă click pe pictograma din dreapta sus;
  • Dă click pe „Account” sau „Cont”;
  • Dă click pe „Cancel Membership” sau „Anulează abonamentul”;
  • Apasă pe butonul de finalizare a acțiunii.
Dezabonare pe android aplicatie

Deși sunt mai multe click-uri de dat, procesul nu mi separe deloc complicat, dar mi se pare interesant faptul că în aplicația Android nu mai există varianta de a schimba planul pe pagina de finalizare.

Procesul de ștergere cont Netflix

Dacă dorești să îți ștergi permanent contul Netflix, iată cum poți face acest lucru. Dar înainte de a-ți spune, trebuie să știi că acest proces este definitiv și nu mai poate fi anulat. Prin urmare vei pierde istoricul de vizualizare, conturile create și progresul.

Fiindcă este vorba de o acțiune atât de drastică, aceasta nu va putea fi realizată direct din contul Netflix, ci va trebui să trimiți un mail pe adresa [email protected] în care să soliciți ștergerea contului împreună cu datele acestuia.

Reactivare abonament

Dacă te răzgândești după dezabonare, poți reactiva abonamentul Netflix în termen de 10 luni pentru a beneficia în continuare de istoricul acestuia. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi în contul tău și să urmezi instrucțiunile pentru reînnoirea abonamentului.

- Advertisement -

Dacă au trecut cele 10 luni, poți crea un nou cont Netflix fără istoric de vizualizare.

Pot să îmi șterg contul Netflix imediat după dezabonare?

Da, poți să îți ștergi contul imediat după dezabonare. Cu toate acestea, ai posibilitatea să continui să folosești Netflix până la sfârșitul perioadei de facturare curente.

Ce se întâmplă cu lista mea de vizionare după ștergerea contului?

După ștergerea permanentă a contului, Netflix va șterge informațiile cu privire la contul tău și acestea nu vor mai putea fi accesate. Prin urmare, lista de vizionare nu va mai exista.

Așadar, acum știi cum să te dezabonezi de la Netflix și cum să ștergi contul dacă ești sigur că nu mai ai nevoie de acel istoric. Dacă știi pe cineva care ar considera util acest articol, apasă cu încredere butoanele de distribuire de mai jos.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,059UrmăritoriÎmi place
1,276UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!