De ce se oprește internetul în timpul apelului

0

În ziua de astăzi poți face apeluri fără să mai fie afectat internetul, dar există o limitare tehnică în cazul telefoanelor cu dual SIM și te poți lovi de această problemă și să te întrebi de ce se oprește internetul în timpul apelului sau să cauți de ce când suni nu merge internetul.

Telefonul nu poate utiliza în același timp, în timpul unui apel ambele cartele SIM. Astfel că dacă apelul e prin SIM_1, iar datele sunt activate pe SIM_2, internetul nu va funcționa.

În schimb, acesta va funcționa dacă și apelul și datele sunt folosite doar prin SIM_1 sau prin SIM_2, fară o combinație între acestea.

Alte limitări ale folosirii internetului în care răspund tot la întrebarea de ce se oprește internetul în timpul apelului sunt strâns legate de tipul de conexiune. Astfel, tehnologia 2G nu este capabilă să transmită, atât voce, cât și date mobile în același timp. Dar acest tip de tehnologie nici nu prea mai este folosită și nu vei avea astfel de probleme cu noile tehnologii de tip 3G, 4G sau 5G.

În concluzie, dacă vrei ca internetul să funcționeze în același timp cu apelul trebuie să desfășori ambele acțiuni prin intermediul aceleiași cartele SIM. Iar dacă te întrebi de ce ai vrea să le folosești pe amândouă în același timp, eu m-am lovit de problema asta când am vrut să folosesc Maps în timp ce vorbeam la telefon pe stradă.


Fiind un articol cu un răspuns foarte scurt m-am gândit să îți mai fac câteva recomandări de texte scrise de mine pe site în cazul în care ești pasionat de tehnologie și vrei să citești mai mult despre.

Primul articol recomandat este despre cum verifici dacă un smartphone este original și te va ajuta în cazul în care dorești să-ți schimbi telefonul, dar bugetul te limitează la unul cumpărat de pe site-urile de anunțuri.

Cel de-al doilea articol se referă la o curiozitate și oferă răspunsul la întrebarea ce este un senzor de proximitate, dar te ajută să înțelegi și la ce este acesta folosit.

Cel de-al treilea și ultimul articol recomandat este pentru pasionații de Instagram și oferă o soluție pentru Hashtag Management.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here