Ești aici: Calculatorescu » Periferice » Tastatura AOC GK 500 | păreri (hands-on review)

Tastatura AOC GK 500 | păreri (hands-on review)

- publicat pe

AOC GK 500 este o tastatură de gaming cu un preț decent și funcții premium. Deși am văzut și lucruri de îmbunătățit precum un USB pe tastatură pentru conectarea mai ușoară a unui mouse, raportul calitate-preț este bun în opinia mea și merită să intre pe shortlist-ul oricărei persoane care caută o tastatură mecanică.

Varianta pe care am testat-o este cea cu switch-uri roșii și chiar dacă în trecut am folosit mai multe tastaturi cu switch-uri albastre și mă obișnuisem cu zgomotul acestora, trecerea la switch-urile roșii a fost naturală și am putut să mă bucur de sunetul unei tastaturi mecanice în liniște ca să zic așa.

Desigur, este mai zgomotoasă decât o tastatură non-mecanică, dar se aude mai frumos și o tastatură mecanică aduce multe alte beneficii.

- Advertisement -
aoc tastatura gk 500

După cum se poate vedea și în pozele de mai sus, este o tastatură cu layout 100%, RBG, iar switch-urile sunt roșii.

Tastatura vine și cu un suport de mâini detașabil care se prinde de aceasta cu ajutorul unor magneți. Eu o prefer fără acel suport întrucât îmi este mult mai ușor să o folosesc așa.

Acest model renunță la butoanele pentru multimedia și le integrează în tastatură prin combinația tastei Fn cu F-urile. Putem spune că este un compromis reușit în ceea ce privește aducere acestor funcționalități pe o tastatură care nu ocupă mult spațiu pe birou, dar care păstrează în același timp un layout de 100%.

Și în ceea ce privește RGB, tastatura permite schimbarea culorilor prin apăsarea tastelor Fn+ săgețile stâga-dreapta și sus-jos. Cu toate acestea, paleta de culori și efecte disponibile este foarte mică și ai nevoie de a instala software-ul de la AOC pentru a debloca mai multe. Partea bună este că acesta este gratuit și se numește G-Tools App.

G-Tools App

Pentru mai multe customizări, poți instala și G-Tools App care îți va permite să creezi layout-uri de culori personalizate și macro-uri utile.

aoc menu

AOC GK 500 preț

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

S-ar putea să te intereseze:

1,018UrmăritoriÎmi place
1,304UrmăritoriVezi cont
66AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!

close button