Ești aici: Calculatorescu » Info utile » Cum poți suna cu număr ascuns

Cum poți suna cu număr ascuns

A suna cu numărul ascuns este o metodă simplă prin care îți poți proteja identitatea atunci când faci un apel telefonic. Această opțiune poate fi utilă în diverse situații, exemple fiind atunci când dorești să faci o surpriză cuiva sau vrei ca pur și simplu numărul tău de telefon să rămână privat.

În acest articol îți voi arăta cum poți suna cu număr ascuns folosind diferite metode:

Utilizarea codului de blocare

Pentru majoritatea operatorilor de telefonie mobilă, poți ascunde numărul tău de telefon folosind un cod simplu înainte de a introduce numărul pe care dorești să îl apelezi. Astfel că poți forma #31# urmat de numărul de telefon și cel care primește apelul nu îți va vedea numărul.

- Advertisement -

Setări ale telefonului

Pe majoritatea telefoanelor mobile, poți seta ca apelurile să fie realizate cu numărul ascuns direct din meniul de setări al telefonului.

  • Pe telefoanele Android, de obicei, această opțiune se găsește în aplicația de Telefon, sub meniul Setări > Apeluri > Setări suplimentare > Identitate apelant, unde poți selecta „Ascunde numărul”.
  • Pe iPhone, mergi la Setări > Telefon > Arată ID apelant, și dezactivează această opțiune.

Folosirea serviciilor de VoIP

O altă opțiune este utilizarea aplicațiilor de VoIP (Voice over Internet Protocol) cum ar fi Skype sau WhatsApp pentru a efectua apeluri. Deși aceste aplicații nu ascund neapărat numărul tău de telefon, ele nu-l dezvăluie direct apelantului, oferind astfel un grad de anonimitate.

Cu toate acestea, să iei în considerare faptul că a suna cu număr ascuns nu înseamnă că îți protejezi 100% identitatea deoarece numărul tău poate fi descoperit prin intermediul unor aplicații sau contactând furnizorul de servicii de telefonie mobilă.

Așadar, nu folosi apelarea cu număr necunoscut pentru a face farse sau pentru a comite alte fapte ilegale deoarece poți fi găsit ușor în aceste cazuri.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,059UrmăritoriÎmi place
1,276UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!