Ești aici: Calculatorescu » Știri » Bespoke Life 2023 și angajamentul Samsung față de mediu

Bespoke Life 2023 și angajamentul Samsung față de mediu

- publicat pe

Evenimentul Bespoke Life a bifat anul acesta a treia ediție și reprezintă un nou capitol pentru electrocasnicele de uz casnic produse de Samsung. Un capitol în care accentul este pus pe sustenabilitate, conectivitate și libertatea de a alege un design care ți se potrivește.

Bespoke Life 2023

Bespoke Life întruchipează angajamentul Samsung de a face atât casele noastre, cât și viitorul mai durabile prin reimaginarea electrocasnicelor de care depindem în fiecare zi. Prin introducerea de modalități noi și creative prin care utilizatorii pot să-și personalizeze viața, produsele și soluțiile noastre cele mai recente împuternicește pe oricine să se bucure de un stil de viață mai durabil, conectat și elegant”,

DECLARĂ JONG-HEE (JH) HAN, VICEPREȘEDINTE, CEO ȘI ȘEF AL DIVIZIEI DX (DEVICE EXPERIENCE) DIN CADRUL SAMSUNG ELECTRONICS.

Angajamentul față de durabilitate

Conceptul Bespoke Life s-a născut din credința că electrocasnicele de uz casnic pot fi instrumente-cheie în crearea unui viitor mai durabil. În cadrul acestui eveniment, Samsung a subliniat eforturile sale de a reduce emisiile de carbon pe întreg ciclul de viață al produselor.

De asemenea, unul dintre punctele atinse în cadrul evenimentului a fost lansarea filtrului Less Microfiber™, care minimizează emisiile de microplastic din timpul ciclurilor de spălare. Acest filtru poate ajuta la reducerea de până la 132 de grame de descărcare de microplastice pe an, per persoană – un echivalent al aproximativ opt sticle de plastic de 500 ml.

- Advertisement -

Conectivitatea ca standard

A „personaliza” propria viață înseamnă să optimizezi dispozitivele într-un mod care simplifică și îți oferă puterea de a-ți gestiona mai eficient rutina zilnică. Astfel că, în această direcție, Samsung investește în consolidarea conectivității și extinderea utilizării inteligenței artificiale într-un număr mai mare de categorii de produse, pregătind astfel terenul pentru o nouă eră a caselor hiperconectate.

Samsung a anunțat că va integra suportul pentru Wi-Fi în toate noile electrocasnice Bespoke și că va face din conectivitate un standard pentru toate gamele de electrocasnice în anii următori.

Un design care spune povestea ta

Produsele din gama Bespoke oferă opțiuni de personalizare a designului care permit consumatorilor să-și exprime stilul personal. Începând din acest an, gama include în total 15 categorii de produse disponibile în 52 de țări.

Pentru a sublinia și mai mult ethosul de design îndrăzneț al gamei Bespoke, compania a anunțat că panourile ediție limitată Bespoke create de studioul creativ italian TOILETPAPER și prezentate pentru prima dată la Fuorisalone 2023 sunt acum disponibile pentru achiziție pe samsung.com.

- Advertisement -

Un comentariu

  1. Este uimitor cum Samsung a reușit să ofere design personalizabil și durabil, împreună cu o conectivitate puternică, cu produsele sale din gama Bespoke! Sper să văd în viitorul apropiat și alte companii care să urmeze această cale și să se alăture eforturilor de a face viața noastră mai durabilă.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

S-ar putea să te intereseze:

1,018UrmăritoriÎmi place
1,304UrmăritoriVezi cont
66AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!

close button