Ești aici: Calculatorescu » Știri IT » Știri din tehnologie – octombrie 2019

Știri din tehnologie – octombrie 2019

Începem articolul cu o știre care se află oarecum și în luna trecută deoarece atunci au început zvonurile conform cărora Facebook va ascunde numărul de like-uri ale postărilor. Acest demers este făcut pentru a elimina din presiunea pe care oamenii o simt atunci când văd postări mult mai apreciate ca ale lor.

Astfel, o postare va arăta așa:

facebook ascunde like

- Advertisement -

Telefoanele din seria Galaxy S10 vor primi o serie de update-uri în următoarele luni. Aceste update-uri se concentrează pe performanțele camerei și Samsung Dex. Astfel, telefoanele vor primi, pe lângă altele, AR Doodle, Live focus video, Night mode și Link to Windows.


TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, lansează aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV). Aceasta vine cu un nou catalog de filme, precum și o ofertă specială pentru abonamentul lunar. Astfel, prețul unui abonament lunar TIFF Unlimited este de 3,5 Euro + TVA.


Instagram nu te mai lasă să vezi activitatea persoanelor pe care le urmărești. Astfel, funcția Following Activity a dispărut din aplicație.


Oral-B lansează GENIUS X – noua periuță îmbină rezultatele studierii a mii de stiluri de periaj dentar pentru a evalua stilul individual al fiecăruia și pentru a ghida utilizatorul să dezvolte obiceiuri de îngrijire orală mai bune. Inteligența Artificială urmărește obiceiurile de periaj dentar și transmite feedback personalizat despre zonele care necesită mai multă atenție, pentru rezultate îmbunătățite.


Google Chrome îți permite să trimiți linkuri între dispozitivele conectate la același cont

alte dispozitive chrome


Tot Google Chrome plănuiește să blocheze paginile care au mixed content. Mixed content se referă la situațiile în care un site începe cu https:// adică o conexiune securizată, dar imaginile sau alte resurse din pagină sunt cu http:// ceea ce nu mai oferă acea conexiune securizată.


Samsung plănuiește să lanseze un Galaxy S10 5G în stratosferă astfel încât utilizatorii să aibă ocazia să își trimită propriile poze în spațiu. Păi nu degeaba îi spune galaxy.

- Advertisement -

A fost lansată o academie video despre content marketing și accesul este gratuit accesând acest link.


Un scurt reminder despre faptul că șoferii care sunt prinși folosind telefonul în trafic pot primi amenzi de 725 de lei și 4 puncte penalizare, iar cei care folosesc telefonul pe bicicletă sau trotinetă riscă amenzi cuprinse între 870 și 1160 de lei.


Instagram dezvoltă o o tehnologie care poate verifica autenticitatea informațiilor. Astfel, fake news va arăta astfel în feed:

fake news instagam


Samsung și YouTube Premium lansează Stream Your DreamVlog Your Way Up

Mentorii acestui program sunt: George Buhnici, Andreea Balaban, Radu Constantin, Maximilian Ioan și Noaptea Târziu. Gazda evenimentului va fi Mihai Hash.

Cei care vor să se înscrie în program sunt îndemnați să se înscrie în platforma Stream Your Dream cu cel mai bun video de-al lor realizat în 2019 sau cu un video creat special pentru această campanie care să răspundă la întrebarea: care este visul tău?


Volvo lansează XC40 Recharge, primul SUV electric produs de aceștia.


Yahoo închide Yahoo Groups.


Orange România lansează o campanie de comunicare care încurajează folosirea tehnologiei în mod responsabil.

Îmi place foarte mult ideea, iar unul dintre vizualurile care mi-au plăcut este acesta:

orange pentru maine volan

- Advertisement -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,303UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!