Știri din tehnologie – octombrie 2019

0

Începem articolul cu o știre care se află oarecum și în luna trecută deoarece atunci au început zvonurile conform cărora Facebook va ascunde numărul de like-uri ale postărilor. Acest demers este făcut pentru a elimina din presiunea pe care oamenii o simt atunci când văd postări mult mai apreciate ca ale lor.

Astfel, o postare va arăta așa:

facebook ascunde like


Telefoanele din seria Galaxy S10 vor primi o serie de update-uri în următoarele luni. Aceste update-uri se concentrează pe performanțele camerei și Samsung Dex. Astfel, telefoanele vor primi, pe lângă altele, AR Doodle, Live focus video, Night mode și Link to Windows.


Google Chrome îți permite să trimiți linkuri între dispozitivele conectate la același cont

alte dispozitive chrome


Tot Google Chrome plănuiește să blocheze paginile care au mixed content. Mixed content se referă la situațiile în care un site începe cu https:// adică o conexiune securizată, dar imaginile sau alte resurse din pagină sunt cu http:// ceea ce nu mai oferă acea conexiune securizată.


Samsung plănuiește să lanseze un Galaxy S10 5G în stratosferă astfel încât utilizatorii să aibă ocazia să își trimită propriile poze în spațiu. Păi nu degeaba îi spune galaxy.


A fost lansată o academie video despre content marketing și accesul este gratuit accesând acest link.


Un scurt reminder despre faptul că șoferii care sunt prinși folosind telefonul în trafic pot primi amenzi de 725 de lei și 4 puncte penalizare, iar cei care folosesc telefonul pe bicicletă sau trotinetă riscă amenzi cuprinse între 870 și 1160 de lei.


Samsung și YouTube Premium lansează Stream Your DreamVlog Your Way Up

Mentorii acestui program sunt: George Buhnici, Andreea Balaban, Radu Constantin, Maximilian Ioan și Noaptea Târziu. Gazda evenimentului va fi Mihai Hash.

Cei care vor să se înscrie în program sunt îndemnați să se înscrie în platforma Stream Your Dream cu cel mai bun video de-al lor realizat în 2019 sau cu un video creat special pentru această campanie care să răspundă la întrebarea: care este visul tău?


Volvo lansează XC40 Recharge, primul SUV electric produs de aceștia.


Yahoo închide Yahoo Groups.


Orange România lansează o campanie de comunicare care încurajează folosirea tehnologiei în mod responsabil.

Îmi place foarte mult ideea, iar unul dintre vizualurile care mi-au plăcut este acesta:

orange pentru maine volan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here