Ești aici: Calculatorescu » Știri IT » Știri din tehnologie – noiembrie 2021

Știri din tehnologie – noiembrie 2021

Ne apropiem de finalul anului și nu mai avem parte de lansări foarte multe în perioada aceasta, dar Black Friday și sărbătorile aduc oportunități de cumpărare pentru pasionații de gadget-uri.

Eu voi lua o mică pauză de la știrile din tehnologie și ne revedem în ianuarie, eventual și decembrie cu o scurtă listă.


Apple a desemnat Wild Rift jocul anului în cadrul App Store Awards 2021.

- Advertisement -

A început concursul online #Digitaliada, ediția 6.0, care premiază cele mai bune materiale digitale educaționale pentru ciclul primar și gimnazial!

Înscrierile sunt deschise până pe 21 ianuarie 2022 pe www.digitaliada.ro.

Ca în fiecare an, concursul include patru categorii: Aplicații, Conținut video, Proiectare didactică și Alte materiale educaționale, fiecare dintre acestea cu câte o secțiune dedicată pentru învățământul primar și pentru cel gimnazial.

Un juriu format din elevi va acorda Premiul de Popularitate unuia dintre materialele înscrise în categoriile de mai sus. În plus, concursul #Digitaliada include și anul acesta o categorie distinctă în care se pot înscrie Elevi cu vârste între 14 și 17 ani.

Înscrie-te și poți câștiga premii importante în echipamente IT în valoare de aproximativ 8.900 de Euro. Este șansa ta de a crea materiale educaționale digitale așa cum ți-ai dori să existe: plăcute și utile, pentru predarea la clasă sau pentru studiul individual.


După acuzațiile din trecut pe care le-a primit pentru că lua conținut de pe site-uri fără o aprobare în prealabil, Google News revine în Spania.


În apropierea lansării serialului Arcane, Riot Games colaborează cu PUBG Mobile și aduce lumea Runeterrei pe insula Erangel.

Astfel, jucătorii pot încerca arme și echipamente, personaje și locuri de pe hartă inspirate de Arcane în PUBG MOBILE în cadrul versiunii actualizate 1.7, care va fi lansată la jumătatea lunii noiembrie, în plin eveniment RiotX Arcane.

- Advertisement -

Epic retrage Fortnite din China.

- Advertisement -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,303UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!