Ești aici: Calculatorescu » Știri IT » Știri din tehnologie – august 2019

Știri din tehnologie – august 2019

Începutul lunii august a fost marcat de experiența festivalului Untold despre care voi scrie în curând pe blogul personal și voi lăsa un link pe aici pe undeva. Asta ca să știți de ce articolul cu știri din tech din luna aceasta vine mai târziu și preț de câteva zile nu va conține atât de multe informații.


A fost lansată aplicația oficială George Enescu Festival. Aceasta este disponibilă gratuit în Google Play și AppStore.


Astăzi se lansează Motorola One Action la nivel global, iar în România smartphone-ul va fi disponibil în magazinele partenere la prețul recomandat de 1,199 lei.

- Advertisement -

YouTube Premium introduce abonamente Family și Student în România.

  • Abonamentul Family oferă acces de până la 5 membri și prețul este de 39 de lei pe lună.
  • Abonamentul Student costă 15 lei/lună.

Automattic Inc., proprietarul WordPress.com, cumpără Tumblr pentru 3 milioane de dolari.


Bucharest Gaming Week este prezent la Summer Well. Lan Party-ul powered by Logitech G va aduna gameri din mai multe generații care își vor demonstra aptitudinile la Mortal Kombat, FIFA19, Guitar Hero, Gran Turismo Sport și CS GO.


Samsung lansează Note 10. Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ vor fi disponibile în următoarele nuanțe: Aura Glow, Aura White și Aura Black începând cu 23 August. Precomenzile vor fi disponibile în perioada 8 – 22 august.


Orange continuă vara festivalurilor la Untold şi setează noi standarde de inovaţie şi divertisment aducând experienţa de festival mai aproape de consumatori prin intermediul mai multor transmisiuni live realizate în VR 360 cu ajutorul tehnologiei 5G şi al telefonului Samsung Galaxy S10 5G.

Am fost acolo și pot să vă spun că e foarte faină ideea și prin intemediul VR+5G puteai fi pe scenă alături de artistul tău preferat.


Samsung lansează Galaxy Tab S6 – aceasta este construită pentru cei care vor să-și exprime spiritul creativ și vine alături de un S Pen ca partener de productivitate și creație.


Umblă vorba pe internet că Instagram va fi redenumit Instagram from Facebook.

- Advertisement -

Samsung prezintă Galaxy Watch Active2, un smartwatch performant ce ajută utilizatorii să-și personalizeze device-ul în funcție de stilul lor de viață și de preferințe. De asemenea, este un partener desăvârșit în materie de health și a ține sub control task-uri și antrenamente.


 

- Advertisement -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,303UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!