Ești aici: Calculatorescu » Tutoriale » (Tutorial) Cum scapi de notificare nouă – conținut ascuns

(Tutorial) Cum scapi de notificare nouă – conținut ascuns

Notificarea notificare nouă conținut ascuns provine din folderul securizat al telefonului. Deoarece acest folder a fost creat pentru a adăposti aplicații pe care nu vrei ca altcineva să le acceseze, toate notificările de aici vor fi afișate cu mesajul conținut ascuns pe ecranul telefonului.

În cele ce urmează îți voi arăta cum oprești acest tip de notificări venite din partea folderului securizat în două moduri, unul pentru folderul securizat la modul general, iar celălalt pentru fiecare aplicație în parte.

Oprire notificare – conținut ascuns | pentru folder

Prima metodă este să oprești toate notificările care vin din folderul securizat și, în pozele de mai jos, îți arăt exact care sunt pașii pentru a face acest lucru.

- Advertisement -

Accesezi aplicația Folder Securizat ➤ dai click pe meniul din dreapta sus (cele 3 puncte) ➤ Setări ➤ Notificări și date ➤ Notificări aplicații ➤ Debifezi insigne pictograme aplicații astfel încât butonul să devină gri. Astfel, folderul securizat nu va mai trimite notificări către telefon.

*Pentru a căuta folderul securizat este de ajuns să dai swipe up (în sus) pe telefon și să scrii în bara de search folder securizat.

Iată și pașii pe care trebuie să îi urmezi în imaginile de mai jos:

cum ajungi in folder securizat
Cum ajungi în folderul securizat
setari folder securizat notificari
Setări pentru notificări în folderul securizat

Oprire notificare – conținut ascuns | pentru aplicație

Dacă vrei să oprești această notificare doar pentru o anumită aplicație (în cazul acesta este vorba de un update OK Google), poți face acest lucru direct din ecranul de notificări, iar mai jos îți arăt exact cum.

  1. Atunci când primești notificarea pe ecranul telefonului trebuie să tragi de ea în partea dreaptă astfel încât să vezi pictograma de setări (acea rotiță).
  2. După ce dai click pe setări îți va apărea un meniu de unde poți controla notificările de la acea aplicație.
  3. Oprești notificările de aici și gata, acea aplicație nu îți va mai trimite această notificare ascunsă.
notificare oprire aplicatie

Așadar, acestea sunt cele două moduri în care poți opri notificările cu text ascuns, dar dacă folosești folderul securizat și ai nevoie de anumite notificări, sfatul meu este să verifici mai bine setările folderului pentru a permite doar notificările pe care le consideri utile.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.
25 Comentarii
    • Salut, nu am găsit un răspuns oficial, dar este o eroare de la ultima actualizare Google. Au mai existat situații de genul și în general rezolvă la următoarea actualizare.

  1. Buna ziua am si eu o problema…de cand am,avut acea eroare la folder securizat…nu stiu ce sa intamplat si cum..dar am,avut in jur de 10 video si 4 poze foarte importante …si s-au pierdut…nu mai sunt..ce pot sa fac?erau trimise de pe wapp…nu reusesc nici cum sa le recuperez

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,304UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!