Ești aici: Calculatorescu » Tutoriale » Cum ascunzi YouTube Shorts

Cum ascunzi YouTube Shorts

- publicat pe

Ai intrat pe YouTube ca să vizionezi clipuri de lungă durată și nu te interesează deloc partea de Shorts? În cele ce urmează îți arăt cum poți ascunde YouTube Shorts din lista de recomandări.

Ascundere temporară

Pentru a ascunde YouTube Shorts, adică videoclipurile scurte cu durata de până la 60 de secunde, timp de 30 de zile din recomandările pe care ți le face platforma poți urma acești pași:

  1. Deschide aplicația YouTube pe dispozitivul tău mobil sau accesează YouTube pe un browser web pe desktop.
  2. Conectează-te la contul tău Google, dacă nu ești deja conectat.
  3. Pentru a elimina temporar YouTube Shorts din fluxul tău, poți să dai clic pe cele trei puncte verticale care apar în dreapta sus în zona de recomandare și să selectezi „Not interested” (Nu sunt interesat) sau „Don’t recommend channel” (Nu recomanda acest canal).
ascunde youtube shorts

Această metodă va ascunde YouTube Shorts și timp de 30 de zile nu îți va mai apărea în recomandări nici un clip încărcat în această categorie.

- Advertisement -

Ascundere permanentă

În cazul în care vrei să blochezi complet YouTube Shorts, trebuie să știi că YouTube nu oferă această opțiune oficial și o poți face prin intermediul unor extensii Chrome special concepute pentru acest lucru sau de tip ad blocker. Cu toate acestea, nu îți recomand varianta deoarece nu vrei multe extensii care să îngreuneze funcționarea browserului.

Cu toate acestea, îți recomand să dai o șansă și acestui tip de conținut deoarece algoritmul învață ce îți place și după câteva zile de vizionare a clipurilor scurte cel mai probabil nu va mai trebui să vezi acel tip de conținut care te-a făcut să vrei să le ascunzi din recomandări.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

S-ar putea să te intereseze:

1,018UrmăritoriÎmi place
1,304UrmăritoriVezi cont
66AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!

close button