Cum poți vedea programe TV pe Android online din România | Sopcast și alte variante

Ești aici: Calculatorescu » Tutoriale » Cum poți vedea programe TV pe Android online din România | Sopcast și alte variante

De ceva timp testez aplicații prin care poți vedea programe TV pe android gratuit. Așa am descoperit și Sopcast pentru Android, aplicația cu care poți vedea orice program dorești din România sau din afară.

Ca un mic disclaimer, aplicația funcționează în combinație cu alte două, care se găsesc și ele în Google Play. Singura problemă sau inconvenient este faptul că Sopcast și TV Mobile, una dintre celelalte aplicații, afișează și reclame. Așadar s-ar putea să fie destul de enervant, dar la nevoie eu zic că acestea sunt aplicații utile.

Luând în considerare și faptul că există și alte aplicații pentru a vedea televiziune online, am decis să împart articolul în două părți. Prima va prezenta soluția de a vedea programe TV cu Sopcast pentru Android 100% gratuit, dar cu reclame, iar cea de-a doua va include câteva aplicații cu bani sau doar parțial gratuit, dar care nu au reclame.

Cum poți vedea posturi TV cu Sopcast 100% gratuit

Pentru a vedea posturi TV pe Android 100% gratuit cu Sopcast trebuie să facem un compromis. Acela este de a accepta foarte multe reclame care în majoritatea cazurilor sunt destul de enervante.

În ceea ce privește cadrul legal, dar și pericolul la care vă expuneți folosind Sopcast, faptul că este o aplicație prezentă în Google Play ne dă de înțeles că este destul de sigură și că nu există probleme privind legalitatea ei, dar pentru mai multe detalii vă sfătuiesc să vă informați și de la cineva mai experimentat pe partea cu drepturile de autor.

Legat de pericole, dacă nu dați click pe reclame ca să ajungeți pe site-uri ciudate, consider că aplicația este safe.

- Advertisements -


Sopcast

Sopcast

Cea mai importantă aplicație pentru televiziune online pe care trebuie să o instalezi este Sopcast sau Sop to http (numele actual din Google Play). Aceasta aplicație îți permite să te conectezi la un canal TV pe Android.

Singurul dezavantaj, așa cum spuneam și mai sus, este faptul că aplicația afișează destul de multe reclame care de obicei nu apar după ce începi să vizionezi canalul favorit.

TV Mobile România

TV Mobile România

Odată Sopcast instalat avem nevoie și de acele adrese ale canalelor pe care vrem să le urmărim. Aici intervine aplicația TV Mobile România care îți permite să vezi foarte multe posturi TV din România online. Cu toate astea, uneori s-ar putea ca unele link-uri să nu funcționeze, dar de obicei sunt reparate destul de repede.

O alternativă la această aplicație este Pro România TV, dar am ales să dau ca exemplu TV Mobile deoarece este cea pe care am testat-o pentru acest tutorial.

VLC

Avem nevoie și de un program care să redea conținutul audi-video. Aici intervine VLC și tot ce trebuie să faci este ca după ce dai click pe canal în TV Mobile și Sopcast stabilește conexiunea să alegi ca aplicație de redare VLC.

Așadar, ca o concluzie la partea 100% gratuită, de reținut este faptul că Sopcast pentru Android funcționează și cu alte aplicații TV online gratuite prezente în Google Play, o altă recomandare fiind Ace Stream Media.

Alte aplicații pentru TV pe telefon – fără reclame

Mai jos am scris despre aplicații aproape gratuite, în sensul că trebuie să ai abonament la un anumit operator e telefonie mobilă pentru a le accesa, prin intermediul cărora poți accesa posturi românești direct de pe telefoanele cu Android sau iOS.

aplicații pentru TV pe telefon

Horizon Go

Horizon Go oferă acces la peste 90 de posturi TV românești și este o aplicație pe care o poți accesa gratuit prin intermediul unui cont My UPC.

Este și una dintre opțiunile pe care le-am ales pentru a viziona programe TV pe mobil și până în momentul de față nu am nimic să-i reproșez.

Orange TV Go

Aplicația celor de la Orange oferă acces la 31 de canale TV prin intermediul Orange Me sau Orange Pro, iar prin intermediul Orange Home TV poți vedea pânâ la 94 de canale TV direct pe telefonul mobil.

Este o aplicație pe care am testat-o și eu în urmă cu un an datorită faptului că au avut o seria de filme online 100% gratuite și mi-a plăcut mult ca interfață.

Digi.Online

Prin intermediul acestei aplicații poți vedea programe TV, documentare și radio online. Susținută de DigiMobil, accesul este gratuit prin intermediul unei cartele digi pentru cei care vor să vizioneze programe TV online românești. Cu toate astea, există și programe pentru care trebuie să accesezi aplicația prin intermediul unui cont.

Așadar, acestea sunt aplicațiile testate de mine prin care poți avea acces gratuit sau aproape gratuit la posturi TV românești sau din afară. Dacă știi și alte aplicații de genul, comentariile rămân deschise și le poți împărtăși cu toți cei care citesc acest articol.

Vizionare plăcută!

Știri din tehnologie – octombrie 2020

Samsung devine partenerul principal al echipei de esports Nexus Gaming.LinkedIn anunță lansarea LinkedIn Stories....
334FaniÎmi place
4AbonațiAbonați-vă

- Ads -

Articole recente

Top aplicații utile | Android

Există mii sau poate chiar zeci de mii de aplicații pentru Android în Magazin Play. Așadar este greu uneori să găsești acele...

Am testat Whitepress, platforma care te ajută să-ți promovezi afacerea

Dacă lucrezi în online, dar mai ales la o agenție care se ocupă și de SEO, cu siguranță ai auzit de Whitepress,...

Ghid de creare aplicații Android gratis

Ai căutat creare aplicații Android gratis și ai ajuns aici în speranța că vei da de un site cu conținut informativ și...

Știri din tehnologie – octombrie 2020

Samsung devine partenerul principal al echipei de esports Nexus Gaming.LinkedIn anunță lansarea LinkedIn Stories....

Ce înseamnă OEM

OEM este prescurtarea de la Original Equipment Manufacturer. Termenul este folosit pentru a desemna producătorul original al unui produs. Acesta este folosit...

Cuprins:

3 Comments

  1. Am facut totul exact cum ai descris in ghid si functioneaza perfect. Metoda de a vedea televiziune pe Android a venit foarte bine in perioada aceasta.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Înscrie-te la newsletter

- Ads -

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!