Ești aici: Calculatorescu » Info utile » Ce înseamnă nu s-a putut realiza backupul

Ce înseamnă nu s-a putut realiza backupul

Mai mulți utilizatori ai aplicației WhatsApp au început să primească mesajul nu s-a putut realiza backupul, click aici pentru detalii. Acest mesaj vine în urma faptului că nu se mai poate face o copie de rezervă în mod gratuit în Google Drive fără a te folosi de spațiul alocat contului tău.

Ce înseamnă nu s-a putut realiza backupul

Dacă depășești limita de stocare, va trebui să eliberezi din spațiul ocupat în Google Drive pentru a relua backup-urile. Această notificare va începe să apară pe telefoanele mai multor utilizatori în luna decembrie și la un moment dat, nici un utilizator de WhatsApp nu va mai putea face acest back-ul independent de spațiul pe care îl are disponibil în Google Drive.

Dacă nu dorești să faci backup pentru conversații în Google Drive, vei putea în continuare transfera conversațiile între dispozitive Android folosind Transferul de Conversații din WhatsApp.

- Advertisement -

Cu toate acestea, dacă vrei să poți face din nou backup în contul de Google Drive, va trebui să apeși pe butonul Faceți backup din fotografia de mai jos pentru a lega din nou conturile de WhatsApp și Google între ele permițându-le să comunice pentru a realiza acest task.

conectare google drive cu whatsapp

Acum că știi de ce primești notificarea nu s-a putut realiza backupul, ce ar fi să distribui articolul cu un prieten care se confruntă cu aceeași problemă? În felul acesta îl ajuți și pe el, dar ne susții și pe noi pentru a crea mai multe articole de genul.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.
2 Comentarii
    • Conectarea cu Google Drive chiar era o soluție bună. Nu foloseam WhatsApp atât de mult încât chiar să am nevoie de acel backup, dar era mult mai ușor să trec de pe un telefon pe altul (mai ales că o fac des prin prisma review-urilor) păstrând conversațiile. Partea bună e că încă se poate, dar sunt câțiva pași în plus de făcut.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,061UrmăritoriÎmi place
1,297UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!