Ești aici: Calculatorescu » Info utile » Cum dezactivezi eMag Genius

Cum dezactivezi eMag Genius

- publicat pe

Citește articolul de mai jos pentru a afla cum dezactivezi / cum te dezabonezi de la serviciul eMag Genius.

Genius este un serviciu premium eMag prin care clienții magazinului au anumite beneficii printre care: transport gratuit, retur extins de 60 de zile, livrare a doua zi etc.

Pentru că din punct de vedere marketing este bine să îți convingi clienții pe principiul testează înainte să cumperi, există campanii prin care poți activa astfel de servicii gratuite pentru o anumită perioadă. Acest lucru este valabil și în cazul Genius pe care, la momentul scrierii articolului, îl poți testa timp de 3 luni, în limita a 7 comenzi.

- Advertisement -

Cum nu te poți abona la Genius (nici la varianta gratuită) fără să adaugi datele cardului, în cazul în care decizi că nu este pentru tine după perioada de testare sau pur și simplu l-ai folosit destul de mult timp și nu mai ai ce comanda, ideal este să te dezabonezi de la serviciu înainte să fii taxat pentru următoarea perioadă.

Așadar, dacă, din diferite momente decizi că vrei să renunți la acest serviciu, iată mai jos cum o poți face.

Dezactivarea contului eMag Genius este foarte simplă

Tot ce trebuie să faci este să te loghezi pe site-ul eMag ➤ selectezi, din meniul ”Contul meu”, ”Genius” ➤ găsești în josul paginii textul Dacă nu mai dorești prelungirea abonamentului, poți să renunți oricând de aici. ➤ apeși pe ”aici” și contul tău Genius va fi dezactivat și nu vei fi taxat la terminarea perioadei pentru care ai plătit sau după acea perioadă de probă.

Iată și instrucțiunile pentru dezactivare în imaginea de mai jos. În partea cu numărul 1 identifici secțiunea din meniu care te duce în setările Genius, iar în partea cu numărul doi se petrece dezabonarea propriu zisă, dar ai acces și la mai multe detalii precum data de expirare a abonamentului și opțiunile de reînnoire.

Dacă nu ai instrucțiunile ca în imaginea de mai jos, trebuie să mergi în coloana cu opțiuni de înnoire și să apeși ”Schimbă”. Apoi pagina ar trebui să arate exact ca în partea a2a a pozei de mai jos.

dezactivare emag genius

De asemenea, tot în această fereastră poți vedea câte comenzi mai poți face folosind contul Genius gratuit.

Aceștia sunt pașii pentru dezabonare și dezactivarea serviciului eMag Genius. Ghidul este valabil în cazurile conturilor primite gratuit pentru test, dar funcționează fără probleme și în cazul în care pur și simplu vrei să renunți la Genius după perioada pe care ai plătit-o deja.

Reține că în cazul în care nu reușești să te dezabonezi din contul tău, poți oricând să apelezi la suport clienți și vei fi ajutat în rezolvarea problemei.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

S-ar putea să te intereseze:

1,018UrmăritoriÎmi place
1,304UrmăritoriVezi cont
66AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!

close button