Ești aici: Calculatorescu » Social Media » Ce înseamnă FYP pe TikTok?

Ce înseamnă FYP pe TikTok?

Fiecare platformă are propriul său limbaj și set de abrevieri, iar TikTok a introdus în limbajul nostru #FY/#FYP. În continuare vorbim despre ce reprezintă FY pe TikTok și de ce mulți creatori de conținut aleg să folosească acest hashtag pe platformă,

FY, adică „For You”

„FY” este abrevierea pentru „For You”, care se traduce în română „Pentru Tine” și este echivalentul feed-ului de noutăți de pe alte rețele sociale. Diferența fiind că aici vorbim de un algoritm mai avansat care creează experiențe unice pentru fiecare utilizator al platformei.

For You Page și succesul TikTok

Algoritmul TikTok ia în considerare diferiți factori, cum ar fi videoclipurile pe care le-ai vizionat, la care ai dat like sau pe care le-ai ignorat, pentru a-ți personaliza experiența pe platformă. Ideea este de a-ți oferi un flux constant de conținut care să te captiveze și să te țină în aplicație.

- Advertisement -

Practic, datorită acestei abordări a #FYP, TikTok dă șanse de viralizare oricărui clip încărcat și reprezintă motivul pentru care aplicația a devenit atât de populară.

Hashtag-urile #fy și #fyp

Adesea, creatorii de conținut folosesc #fy și #fyp sub formă de hashtag în încercarea de a-și mări șansele de a intra pe aceste pagini. Cu toate acestea, ținând cont de numărul imens de utilizări, aceste hashtag-uri au șanse foarte slabe să îi propulseze pe pagina de recomandări.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,059UrmăritoriÎmi place
1,276UrmăritoriVezi cont
67AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!