Ești aici: Calculatorescu » Aplicații android » Ce este BeReal

Ce este BeReal

Într-o lume digitală în continuă schimbare, unde rețelele sociale domină spațiul online, BeReal reprezintă o abordare unică și revigorantă schimbând modul în care utilizatorii interacționează pe platformele sociale.

Ce este și cum funcționează BeReal

BeReal este o aplicație de social media lansată în Franța în 2020 și a câștigat popularitate datorită conceptului său unic la vremea aceea. Aplicația trimite o notificare aleatorie în fiecare zi către utilizatori, solicitându-le să facă o fotografie a ceea ce fac în acel moment și oferă utilizatorului 20 de secunde pentru a face o fotografie. Rezultatul este o serie de instantanee autentice și neregizate din viața cotidiană.

În BeReal nu există filtre sau opțiuni de editare deoarece aplicația se concentrează pe autenticitate și pe momentele reale, de zi cu zi.

- Advertisement -

BeReal – o abordare diferită a rețelelor sociale

BeReal oferă o alternativă la multe dintre rețelele sociale existente, care adesea pun accentul pe prezentarea unei versiuni idealizate a vieții utilizatorilor. În contrast, BeReal încurajează autenticitatea și partajarea realității cotidiene.

Această abordare unică a rețelelor sociale a făcut ca BeReal să câștige rapid popularitate, în special în rândul tinerilor, care se pot identifica cu filosofia aplicației de a prezenta viața așa cum este ea, fără filtre și fără prelucrări.

BeReal – păreri personale

Din punctul meu de vedere, BeReal este asemănător cu Snapchat minus filtre. Aplicația nu este perfectă, dar mi se pare ideală pentru cei care vor să păstreze legătura cu un grup de prieteni apropiați fără a trebui să vorbească în fiecare zi cu aceștia.

Datorită modului în care este construită aplicația, interacțiunile sunt reale și uneori te prinde în cele mai nepotrivite momente ale zilei sau chiar într-o pauză de cafea din care poți trimite prietenilor o fotografie cu ceașca și prăjitura ta.

Pot concluziona că o rețea socială precum BeReal este uneori fix ce avem nevoie într-o lume unde social media este suprasaturată de fotografii editate și conținut generat de AI.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,061UrmăritoriÎmi place
1,297UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!