Ești aici: Calculatorescu » Aplicații android » Cauți o aplicație de înregistrare apel în timpul convorbirii? Vezi TOP 3!

Cauți o aplicație de înregistrare apel în timpul convorbirii? Vezi TOP 3!

Am căutat, testat și descoperit o serie de aplicații de înregistrare apel în timpul convorbirii pentru Android. În urma testelor pe care le-am făcut am ales deja una câștigătoare, dar am ales să fac un TOP 3 în cazul în care nu îți place aceasta și vrei altceva.

De ce este necesară o astfel de aplicație? Ei bine, eu o folosesc foarte rar, dar datorită faptului că o pot activa doar când vreau eu mă ajută să pot înregistra apelurile în care știu că voi fi amenințat sau cele cu persoane dubioase care nu mă lasă în pace.

Alte persoane pot alege să folosească o aplicație de înregistrare apel pentru a ține minte detalii din conversații precum adrese de mail, liste de cumpărături sau alte discuții.

- Advertisement -

*Am inclus mai jos și link-uri către Magazin Play pentru ca aplicațiile să fie mai ușor de găsit și instalat pe telefoanele cu Android.

TOP 3 aplicații de înregistrare apel în timpul convorbirii

Înregistrarea apelurilor – Cube ACR

Cube ACR este aplicația care funcționează cel mai bine pentru mine și îmi place foarte mult că permite activarea manuală atunci când apelez pe cineva sau când sunt apelat. De asemenea, suportă înregistrarea apelurilor din diferite aplicații precum Skype, WhatsApp, Facebook, Telegram etc. deci nu doar apelurile telefonice.

înregistrare apel în timpul convorbirii AcR

Ce oferă varianta gratuită a Cube ACR:

 • Opțiuni de înregistrare manuală și automată;
 • Liste pentru excluderi și includeri pentru contactele care trebuiesc sau nu înregistrate automat;
 • Marcarea înregistrărilor ca favorite;
 • Posibilitatea de a adăuga comentarii la înregistrările făcute;
 • Poți face apeluri direct din aplicație;
 • Posibilitatea de a alege mai multe surse de înregistrare.

Sfatul meu este ca la sursele de înregistrare să le verifici pe toate și să vezi care se aude cel mai bine pe telefonul tău deoarece nu toate sunt la fel și nu există ceva general valabil.

Ce aduce în plus varianta Premium Cube ACR:

 • Back-up în Google Drive, Dropbox, OneDrive sau trimitere prin mail;
 • Blocare a aplicației cu pin separat față de telefon;
 • Poți alege alte formate pe lângă MP3;
 • Posibilitate de a marca părțile importante din timpul convorbirii chiar în timp ce aceasta se desfășoară;
 • Ștergere automată a înregistrărilor vechi care nu sunt importante;
 • Opțiune de redare, distribuire sau ștergere a înregistrării imediat după apel fără a mai fi nevoie să intri iar în aplicație.

Per total, Înregistrarea apelurilor – Cube ACR este o aplicație care câștigă primul loc în acest top mai ales datorită faptului că varianta gratuită oferă tot ce ai nevoie pentru a înregistra apelurile fără probleme, iar varianta premium oferă foarte multe metode prin care poți eficientiza procesul. Sfatul meu este să faci upgrade la varianta premium doar după ce testezi timp de cel puțin o lună varianta gratuită și ești sigur că aplicația e ceea ce îți trebuie.

Download Cube ACR

Automatic Call Recorder

Înainte să trec la aplicația de mai sus, automatic call recorder a fost cea pe care am folosit-o timp de mai bine de un an. Se descurcă excelent și în afară de faptul că nu pot alege să înregistreze când vreau eu nu am nimic să-i reproșez.

- Advertisement -
automatic call recorder

Varianta gratuită a automatic call recorder permite salvarea înregistrărilor în Dropbox și Google Drive, comentarii pentru apeluri, dar și opțiune de a adăuga contactele pe o listă pentru a nu fi înregistrate.

Varianta premium aduce în plus posibilitatea de a selecta salvarea automată a înregistrărilor apelurilor cu anumite persoane. Da, înregistrările nu sunt salvate automat și trebuie să faci asta după fiecare apel în cazul variantei gratuite, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am ales altă aplicație în final.

Download Automatic Call Recorder

Call Recorder – ACR

Am căutat și testat această aplicație special pentru articol și nu pot spune dacă pe termen lung este o aplicație fiabilă și fără bug-uri, dar din ce am văzut funcționează foarte bine și calitatea vocii este bună. Minusul principal pe care l-am descoperit este că doar în versiunea PRO poți înregistra manual apelurile.

call recorder acr

De asemenea, încărcarea în Cloud este valabilă doar în varianta PRO și aplicația apare în bara de notificări chiar și atunci când nu sunt în timpul unui apel (încă nu știu dacă afectează autonomia telefonului cumva acest aspect).

Per total, aplicația îmi place, dar posibilitatea de a înregistra manual convorbirile a făcut diferența între locul 1 și celelalte două din acest top.

Ceea ce mi s-a părut interesant și mult mai bine decât în cazul automatic call recorder este că poți selecta să fi întrebat după fiecare apel dacă vrei să păstrezi înregistrarea sau nu. De asemenea, poți șterge înregistrările scurte mai mici de X secunde (poți alege numărul de secunde).

Download Call Recorder – ACR

Conform legislației cealaltă persoană trebuie să fie avertizată că apelul este înregistrat și pentru a realiza acest lucru ai nevoie de acceptul ei.

Deși legea diferă de la o țară la alta, în România am înțeles că este mai permisivă și poți avea acel acord de tipul prin continuarea conversației vă dați acordul…, dar în alte țări am citit că orice tentativă de înregistrare apel telefonic este considerată o încălcare a dreptului la viața privată. Așadar, dacă vrei să înregistrezi apelurile pe care le primești consultă un avocat pentru a te asigura că ești 100% în legalitate.

Indiferent de motivul pentru care dorești să înregistrezi apelurile primite sau date ai grijă să nu încalci legile aplicabile.

Dacă știi o aplicație mai bună nu ezita să lași un comentariu cu numele ei și o voi testa și eu.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,303UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!