Aplicatii android Cea mai bună aplicație de schimbat vocea

Cea mai bună aplicație de schimbat vocea

Am testat peste 20 de aplicații android pentru a descoperi care este cea mai bună aplicație de schimbat vocea și la finalul testelor am ajuns la un TOP 3 pe care îl împărtășesc cu voi în cele ce urmează.

Pentru a realiza acest top am luat în considerare nivelul de încredere pe care l-am avut în aplicație în funcție de accesul pe care l-a cerut la telefon și la datele din el, dar și numărul de reclame și pop up ads de care trebuie să treci pentru a face ceva.

Partea bună este că, în cazul aplicațiilor de mai jos, nu trebuie să treci de reclame pentru a face ceva cu ele, dar dacă vrei să nu ai nici o reclamă și să deblochezi toate opțiunile uneia dintre ele trebuie să o cumperi sau să plătești minute de convorbire (în cazul celei de-a treia).

TOP 3 aplicații de schimbat vocea

Voice changer with effects

Cu peste 100 de milioane de descărcări în Magazin play și o medie de 4.5 stele din 1 milion de review-uri, voice changer with effects este cea mai bună aplicație de schimbat vocea pe care am găsit-o în momentul scrierii acestui articol.

Mi-a plăcut foarte mult că aplicația are peste 40 de efecte pentru voce disponibile în mod gratuit la care se adaugă altele pe care le poți primi vizualizând reclame sau făcând upgrade la varianta premium.

Printre cele mai importante funcții ale aplicației se numără posibilitatea de a importa un sunet deja înregistrat, crearea unei voci din text, dar și posibilitatea de a seta ca ringtone sau notificare vocea creată de tine.

Link download

Schimbă-ți vocea ușor și simplu

Faptul că are de 10 ori mai puține descărcări decât cea de mai sus a clasat-o pe locul doi, dar aplicația merită downloadată și încercată deoarece oferă multe efecte interesante.

Aceasta are un design plăcut și este foarte ușor de folosit. Practic, tot ce ai nevoie ai într-o pagină de start unde sunt cele 10 efecte și butoanele de rec, play, share și save.

Efectele pe care le are aplicația sunt:

  • Heliu;
  • Cave (peșteră);
  • Cyborg;
  • Megafon;
  • Robot;
  • Demon;
  • Copil;
  • Extraterestru x 2 variante;
  • Bețiv.

Link download

Funcalls – Voice Changer & Call Recording

Funcalls este o aplicație interesantă de schimbat vocea, dar cele 3.4 stele din Magazin Play și faptul că varianta free oferă prea puține opțiuni a clasat-o pe aceasta pe locul trei în acest top.

Cu toate acestea, este singura aplicație din articolul acesta care poate schimba vocea în timpul unui apel telefonic.

Ca aspect negativ trebuie să menționez faptul că dacă vrei să folosești această aplicație ești taxat la secundă și trebuie să le cumperi pe acestea pentru a-ți schimba vocea. Spre exemplu, în momentul în care scriu articolul, 7 minute de convorbire costă 8 RON, iar 100 de minute 85 RON.

Partea bună este că poți primi secunde vizionând diverse reclame sau rezolvând diferite jocuri.

Link download

Știri din tehnologie – ianuarie 2020

Acesta este primul articol din seria știri din tehnologie din 2020 și este prima lună în care voi încerca să fac update...
148FaniÎmi place
4AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Pasta termoconductoare – ce este, cum se aplică și sfaturi

Pasta termoconductoare se ocupă de transferul căldurii de la procesor către radiator. Asigură un transfer de căldură optim deoarece rolul ei este...

Ghid de redimensionare poze online

Atunci când spun redimensionare poze mă refer la procesul de a micșora lățimea și lungimea imaginilor, dar și de a le comprima...

Ce riști dacă folosești Windows 7 după 14 ianuarie 2020

Windows 7 este o versiune a Microsoft Windows lansată pe data de 22 iulie 2009. De atunci și până acum aceasta a...

Ce este deepfake: dezinformare și consecințe

Abia ne-am dat seama ce este fenomenul fake news și ne confruntăm cu altă problemă, deepfake video. Spre deosebire de știrile false,...

Cauți o aplicație de înregistrare apel în timpul convorbirii? Vezi TOP 3!

Am căutat, testat și descoperit o serie de aplicații de înregistrare apel în timpul convorbirii pentru Android. În urma testelor pe care...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Înscrie-te la newsletter

Aproape ai terminat de citit, vrei să te înscrii și la newsletter?

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!