Cea mai bună aplicație de schimbat vocea

Ești aici: Calculatorescu » Aplicatii android » Cea mai bună aplicație de schimbat vocea

Am testat peste 20 de aplicații android pentru a descoperi care este cea mai bună aplicație de schimbat vocea și la finalul testelor am ajuns la un TOP 3 pe care îl împărtășesc cu voi în cele ce urmează.

Pentru a realiza acest top am luat în considerare nivelul de încredere pe care l-am avut în aplicație în funcție de accesul pe care l-a cerut la telefon și la datele din el, dar și numărul de reclame și pop up ads de care trebuie să treci pentru a face ceva.

Partea bună este că, în cazul aplicațiilor de mai jos, nu trebuie să treci de reclame pentru a face ceva cu ele, dar dacă vrei să nu ai nici o reclamă și să deblochezi toate opțiunile uneia dintre ele trebuie să o cumperi sau să plătești minute de convorbire (în cazul celei de-a treia).

TOP 3 aplicații de schimbat vocea

Voice changer with effects

Cu peste 100 de milioane de descărcări în Magazin play și o medie de 4.5 stele din 1 milion de review-uri, voice changer with effects este cea mai bună aplicație de schimbat vocea pe care am găsit-o în momentul scrierii acestui articol.

Mi-a plăcut foarte mult că aplicația are peste 40 de efecte pentru voce disponibile în mod gratuit la care se adaugă altele pe care le poți primi vizualizând reclame sau făcând upgrade la varianta premium.

Printre cele mai importante funcții ale aplicației se numără posibilitatea de a importa un sunet deja înregistrat, crearea unei voci din text, dar și posibilitatea de a seta ca ringtone sau notificare vocea creată de tine.

Link download

Schimbă-ți vocea ușor și simplu

Faptul că are de 10 ori mai puține descărcări decât cea de mai sus a clasat-o pe locul doi, dar aplicația merită downloadată și încercată deoarece oferă multe efecte interesante.

Aceasta are un design plăcut și este foarte ușor de folosit. Practic, tot ce ai nevoie ai într-o pagină de start unde sunt cele 10 efecte și butoanele de rec, play, share și save.

Efectele pe care le are aplicația sunt:

  • Heliu;
  • Cave (peșteră);
  • Cyborg;
  • Megafon;
  • Robot;
  • Demon;
  • Copil;
  • Extraterestru x 2 variante;
  • Bețiv.

Funcalls – Voice Changer & Call Recording

Funcalls este o aplicație interesantă de schimbat vocea, dar cele 3.4 stele din Magazin Play și faptul că varianta free oferă prea puține opțiuni a clasat-o pe aceasta pe locul trei în acest top.

Cu toate acestea, este singura aplicație din articolul acesta care poate schimba vocea în timpul unui apel telefonic.

Ca aspect negativ trebuie să menționez faptul că dacă vrei să folosești această aplicație ești taxat la secundă și trebuie să le cumperi pe acestea pentru a-ți schimba vocea. Spre exemplu, în momentul în care scriu articolul, 7 minute de convorbire costă 8 RON, iar 100 de minute 85 RON.

Partea bună este că poți primi secunde vizionând diverse reclame sau rezolvând diferite jocuri.

Link download

Știri din tehnologie – aprilie 2020

Deși afectată de ceea ce se întâmplă la nivel global în acest moment, industria continuă să se adapteze și foarte multe afaceri...
183FaniÎmi place
4AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Cel mai bun program de editat video free | + altele 7 gratuite

În articolul de astăzi îți voi prezenta cel mai bun program de editat video pe care îl poți folosi gratuit, dar și...

Ghid de accesare desktop la distanță | Windows și alte

Atunci când vorbim despre procesul de de accesare desktop la distanță, există două variante prin care putem face asta. Una este direct...

Știri din tehnologie – aprilie 2020

Deși afectată de ceea ce se întâmplă la nivel global în acest moment, industria continuă să se adapteze și foarte multe afaceri...

Cun poți vedea programe TV pe Android online din România | Sopcast și alte variante

De ceva timp testez aplicații prin care poți vedea programe TV pe android gratuit. Așa am descoperit și Sopcast pentru Android, aplicația...

Cum afli cine te sună cu număr necunoscut pe Android și iPhone

Sunt sigur că de multe ori ți-ai dorit să afli cine sună cu număr necunoscut sau măcar ca telefonul tău să afișeze...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Înscrie-te la newsletter

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!