Ești aici: Calculatorescu » Aplicații android » Cea mai bună aplicație de schimbat vocea

Cea mai bună aplicație de schimbat vocea

Am testat peste 20 de aplicații android pentru a descoperi care este cea mai bună aplicație de schimbat vocea și la finalul testelor am ajuns la un TOP 3 pe care îl împărtășesc cu voi în cele ce urmează.

Pentru a realiza acest top am luat în considerare nivelul de încredere pe care l-am avut în aplicație în funcție de accesul pe care l-a cerut la telefon și la datele din el, dar și numărul de reclame și pop up ads de care trebuie să treci pentru a face ceva.

Partea bună este că, în cazul aplicațiilor de mai jos, nu trebuie să treci de reclame pentru a face ceva cu ele, dar dacă vrei să nu ai nici o reclamă și să deblochezi toate opțiunile uneia dintre ele trebuie să o cumperi sau să plătești minute de convorbire (în cazul celei de-a treia).

- Advertisement -

TOP 3 aplicații de schimbat vocea

Voice changer with effects

Cu peste 100 de milioane de descărcări în Magazin play și o medie de 4.5 stele din 1 milion de review-uri, voice changer with effects este cea mai bună aplicație de schimbat vocea pe care am găsit-o în momentul scrierii acestui articol.

Mi-a plăcut foarte mult că aplicația are peste 40 de efecte pentru voce disponibile în mod gratuit la care se adaugă altele pe care le poți primi vizualizând reclame sau făcând upgrade la varianta premium.

Printre cele mai importante funcții ale aplicației se numără posibilitatea de a importa un sunet deja înregistrat, crearea unei voci din text, dar și posibilitatea de a seta ca ringtone sau notificare vocea creată de tine.

Link download

Schimbă-ți vocea ușor și simplu

Faptul că are de 10 ori mai puține descărcări decât cea de mai sus a clasat-o pe locul doi, dar aplicația merită downloadată și încercată deoarece oferă multe efecte interesante.

Aceasta are un design plăcut și este foarte ușor de folosit. Practic, tot ce ai nevoie ai într-o pagină de start unde sunt cele 10 efecte și butoanele de rec, play, share și save.

Efectele pe care le are aplicația sunt:

  • Heliu;
  • Cave (peșteră);
  • Cyborg;
  • Megafon;
  • Robot;
  • Demon;
  • Copil;
  • Extraterestru x 2 variante;
  • Bețiv.

Funcalls – Voice Changer & Call Recording

Funcalls este o aplicație interesantă de schimbat vocea, dar cele 3.4 stele din Magazin Play și faptul că varianta free oferă prea puține opțiuni a clasat-o pe aceasta pe locul trei în acest top.

- Advertisement -

Cu toate acestea, este singura aplicație din articolul acesta care poate schimba vocea în timpul unui apel telefonic.

Ca aspect negativ trebuie să menționez faptul că dacă vrei să folosești această aplicație ești taxat la secundă și trebuie să le cumperi pe acestea pentru a-ți schimba vocea. Spre exemplu, în momentul în care scriu articolul, 7 minute de convorbire costă 8 RON, iar 100 de minute 85 RON.

Partea bună este că poți primi secunde vizionând diverse reclame sau rezolvând diferite jocuri.

Link download

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.
Un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,303UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!