Ești aici: Calculatorescu » Aplicații android » Try Galaxy aduce experiența Android pe iPhone

Try Galaxy aduce experiența Android pe iPhone

Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta sistemul de operare Android pe un iPhone? Ei bine, acest lucru este posibil acum cu aplicația Try Galaxy.

Lansată de Samsung pentru a simula comportamentul interfeței One UI 5.1.1, precum și caracteristicile noilor modele Galaxy Z Flip5 și Z Fold5, această aplicație permite utilizatorilor care nu dețin un smartphone Android să experimenteze acest sistem de operare.

Try Galaxy – opinii

Deși este o variantă destul de limitată în sensul în care poți testa Android într-un sandbox folosind contacte și aplicații fake fără posibilitate de a accesa Google Play pentru a instala ce vrei tu, mi se pare o campanie reușită de marketing arătând că este loc de creativitate în lupta dintre unii dintre mai importanți producători de terminale mobile din lume.

- Advertisement -

Dincolo de faptul că Try Galaxy funcționează ca o unealtă de marketing eficientă pentru Samsung, aplicația reușește să ofere o viziune cuprinzătoare a ceea ce înseamnă să fii un utilizator Android (mai exact de Galaxy), și asta fără să fie nevoie să-ți iei un telefon cu Android.

Acest aspect este deosebit de util pentru consumatorii indeciși, care ar putea fi atrași de ecosistemul Samsung/Android, dar ezită să facă pasul fără o înțelegere completă a ofertei.

Cu toate acestea, sunt câteva aspecte care ar putea fi îmbunătățite printre care se numără capacitatea de a experimenta într-un mediu mai aproape de realitate. Așa cum menționam mai sus, aplicația nu permite accesul la Google Play, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu pot avea o idee clară despre cum ar funcționa telefonul în utilizarea de zi cu zi, cu toate aplicațiile și serviciile instalate

Disponibilitate

Aplicația Try Galaxy a fost descărcată de peste șapte milioane de ori de la lansarea sa în 2022 și suportă acum 20 de limbi, inclusiv coreeană, cehă, maghiară, spaniolă latino-americană și rusă. Aplicația este disponibilă scanând codul QR de mai jos sau accesând site-ul www.trygalaxy.com.

android pe iphone trygalaxy

Odată ce ai descărcat aplicația Try Galaxy, poți accesa tutoriale utile și poți interacționa cu aplicații și widget-uri, replicând experiența de pe ecranul unui telefon Galaxy.

Printre funcțiile pe care le poți testa se numără FlexCam, Drag&Drop și poți conecta două telefoane pentru a simula un Flip sau Fold de la Samsung.

- Advertisement -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,303UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!