Ești aici: Calculatorescu » Ghid: Activare și dezactivare Modul Siguranță / Safe Mode pe Android

Ghid: Activare și dezactivare Modul Siguranță / Safe Mode pe Android

Atunci când telefonul tău are probleme cauzate de aplicațiile instalate în afara celor cu care vine din fabrică poți activa modul siguranță pentru porni telefonul fără acele aplicații. Cu toate acestea, s-ar putea să-l fi activat din greșeală și să fi rămas blocat acolo. Tocmai din acest motiv vorbim despre cum poți dezactiva modul siguranță rapid pe telefonul tău Android.

Cum activezi Modul Siguranță

Pentru activarea modului de siguranță trebuie, în primul rând, să oprești telefonul. Apoi apeși pe butonul de pornite și al apariția logoului ții apăsat timp de câteva secunde pe butonul de Volum spre minus.

Dacă totul a fost făcut cum trebuie, ar trebui să fii acum în Safe Mode.

- Advertisement -

Cu toate acestea, metoda de activare poate fi diferită de la brand la brand și îți recomand să încerci, atât pe Volum spre minus, cât și pe Volum spre plus, dar și să ții apăsat simultan Volum minus/plus + tasta OK sau tasta de pornite.

Orice ai face, dacă încerci toate combinațiile de mai sus, cu siguranță vei ajunge în Safe Mode și vei putea vedea ce ce telefonul nu mai funcționează cum trebuie.

Important de știut este faptul că, odată intrat în Modul Siguranță, la ieșirea din acesta s-ar putea ca walpaperele și alte personalizări făcute la telefon să dispară.

Update: Am primit o informație conform căreia, pe Samsung, poți intra în Modul Siguranță dacă apeși pe butonul Power/Oprire până apare o iconiță care spune Safe Mode, moment în care trebuie să dai click pe ea.

Cum dezactivezi Modul Siguranță

Dezactivarea Modului Siguranță este foarte simplă: tot ceea ce trebuie să faci este să ții apăsat timp de câteva secunde pe butonul pornire/oprire și să apeși opțiunea Restart atunci când ea apare pe ecran.

Atunci când telefonul pornește, ar trebui să o facă în modul normal.

O altă variantă care poate funcționa la unele telefoane este să te duci în zona cu notificări și să selectezi de acolo notificarea pe care scrie Safe mode is on. Dacă nu se oprește deja, va mai trebui să apeși pentru confirmare. Această metodă diferă de la telefon la telefon și multe nu afișează Safe Mode ca notificare din păcate.

Asta a fost tot și acum știi cum să activezi și dezactivezi Modul Siguranță pe telefonul tău cu Android. Dacă ți-a plăcut articolul și te-a ajutat, nu uita să-l dai mai departe.

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,041UrmăritoriÎmi place
1,303UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!