Ești aici: Calculatorescu » Review » Purificator Samsung Cube AX9500 | păreri și review

Purificator Samsung Cube AX9500 | păreri și review

Am testat purificatorul Samsung Cube AX9500 (AX47R9080SS/EU) timp de aproximativ 30 de zile și a venit timpul să scriu despre impresia pe care mi-a lăsat-o și câteva păreri despre utilitatea unui astfel de purificator într-un apartament.

Despre Samsung Cube AX9500

Samsung Cube AX9500 are un design plăcut, rotunjit spre colțuri, și poate fi integrat foarte ușor în casă. Astfel, chiar dacă ai nevoie de un spațiu dedicat ținând cont de dimensiunile acestuia, îi vei găsi cu ușurință locul.

- Advertisement -

Atât în aplicația SmartThings, cât și pe fața purificatorului, poți vedea starea aerului din casă. Valorile sunt afișate cu diferite culori, în funcție de calitate aerului, Albastru însemnând că valorile sunt bune, Verde este pentru valorile normale, iar Galben și Roșu pentru valori ridicate și foarte ridicate.

Aplicația oferă toate informațiile despre programarea purificatorului, calitatea aerului din casă și poți schimba foarte ușor modul de funcționare al acestuia.

Valorile PM10, PM 2.5 și Gas sunt măsurate cu ajutorul unor senzori plasați într-o parte pe filtru. Tocmai din acest motiv, trebuie să eviți amplasarea lui în imediata apropiere a altor obiecte masive din casă.

Samsung Cube AX9500 – filtre

Purificatorul are filtru HEPA cu trei straturi care reduce părul de animale, praful și alergenii din casă.

Filtrul cu cărbune activ din mijlocul pozei de mai jos are rolul de a elimina gazele toxice și mirosurile neplăcute din aer.

În ceea ce privește reminderul schimbarea filtrelor, nu trebuie să îți faci griji deoarece purificatorul te va avertiza atunci când este timpul. Filtrul HEPA trebuie schimbat o dată la 6 luni, iar cel cu cărbune activ nu necesită înlocuirea.

Puncte forte

  • Acoperă un întreg apartament de 2-3 camere (47㎡);
  • Funcția Wind-Free în face foarte silențios;
  • Poate fi programat prin aplicație;
  • Funcție self check (verificare automată a defecțiunilor.)

Puncte slabe

  • Încărcătorul nu are loc oriunde;
  • Prețul ridicat.
- Advertisement -

Așa cum am menționat mai sus, încărcătorul este destul de voluminos și nu va avea loc oriunde, dar partea care intră în priză este reglabilă și permite folosirea lui, atât într-o priză de perete orientată pe verticală, cât și într-o priză orientată spre orizontală. Cu toate acestea, mi-ar fi plăcut să fie de tipul încărcătoarelor de

Samsung Cube AX9500 – specificații

Capacitate47㎡
Nivel zgomot (dBA)50 dBA
Dimensiuni nete (L x Î x A)367 x 436 x 380 mm
Greutate brută12.2 kg
Consum de energie (W)35 W

Samsung Cube AX9500 – păreri

Purificatorul Samsung Cube AX47R9080SS/EU este o alegere bună atunci când vrei să ai un singur purificator pentru întreg apartamentul, dar și dedicat unei singure camere în cazul în care stai într-o zonă poluată.

Eu l-am amplasat în sufragerie de unde putea să prindă mirosurile care veneau dinspre bucătărie în timpul gătitului.

De asemenea, pentru că a fost situat practic în mijlocul apartamentului, efectul de purificare s-a putut simți destul de repede în dormitor și birou. Acest lucru l-am observat de multe ori văzând cât de repede se activează purificatorul pentru a curăța aerul, indiferent de camera în care deschideam geamul.

Per total, este un purificator care își face treaba cu brio, are un design performant și poate fi interconectat cu celelalte device-uri din casă. Astfel că, dacă ești în căutarea unuia, îți recomand acest model.

Samsung Cube AX9500 – preț

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

670UrmăritoriÎmi place
1,376UrmăritoriVezi cont
65AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!