Ești aici: Calculatorescu » Știri IT » Știri din tehnologie – august 2022

Știri din tehnologie – august 2022

Deși este o perioadă plină de festivaluri și evenimente, ne facem timp și pentru a afla cele mai noi trenduri și lansări în materie de tehnologie.

Așadar, iată selecția mea de știri din tehnologie din august 2022.

- Advertisement -

Avatar se întoarce în cinematografe, dar dispare de pe platforma de streaming Disney+.


DuckDuckGo lansează un serviciu de protecție a identității și datelor pe email și poți crea acum o adresă @duck.com


Google investește în tehnologii care să permită aplicațiilor Android să ruleze pe mai multe sisteme de operare. Mai multe detalii aici.


Netflix, varianta cu reclame ar urma să coste între 7 și 9 dolari și ar avea 4 minut de reclame la fiecare 60 de minute de conținut.


Cea de-a patra generație de telefoane pliabile Samsung, Galaxy Z Flip4 si Galaxy Z Fold4, este disponibila pentru comanda in România începând de azi, 26 august, pe samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Prețul recomandat pentru Galaxy Z Flip4 pornește de la 5,399 RON, iar pentru Galaxy Z Fold4 pornește de 8,899 RON. 


Browserele in-app reprezintă un pericol de securitate întrucât pot vedea ce tastezi. Așadar, cea mai bună variantă este să deschizi link-urile direct în browserul pe care îl folosești pe telefonul mobil.


FREE NOW își încheie activitatea în România începând cu data de 1 septembrie.

- Advertisement -

Google a lansat un site pentru copiii care învață să citească. Sub numele de Read Along, acesta poate fi accesat aici.

Momentan nu există varianta în română, dar site-ul promite multe și cu siguranță va ajuta mulți copii să învețe să citească.


În cadrul evenimentului Galaxy Unpacked, Samsung a prezentat Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4.

Ambele dispozitive oferă experiențe personalizate și performanță îmbunătățită. Aflată acum la a patra generație, seria Galaxy Z continuă să depășească barierele convenționalului pentru a oferi interacțiuni noi, de impact, care îmbunătățesc viața de zi cu zi.

Galaxy Z Flip4 are deja o formă recognoscibilă de succes, la care se adăugă caracteristici cheie, inclusiv experiență îmbunătățită la nivelul camerei, o baterie mai mare  și opțiuni de personalizare extinse, menținând, în același timp, un design ultra-compact. Galaxy Z Fold4 deschide noi posibilități pentru utilizatori, oferă o experiență completă în termeni de utilizare, un design care permite schimbarea formei, afișaj captivant și funcții de multitasking asemănătoare PC-ului, pe lângă tehnologia avansată care stă la baza camerei și procesoarele mobile puternice.

Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone de până acum, este rezultatul inovației durabile și al expertizei colective Samsung în materie de tehnologie mobile. Z Fold4 asigură funcționalitate sporită, indiferent dacă este deschis, închis sau în Flex mode. În plus, este primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experiențe pe ecran mare, inclusiv pliabile.

Iată și un hands on review pe gsmarena.com cu cele două telefoane.


Galaxy Unpacked are loc pe 10 august începând cu ora 16:00. Evenimentul poate fi vizionat accesând samsung.com.


Digitaliada, proiectul Fundației Orange, deschide aplicațiile pentru școli în cea de-a șaptea ediție a programului. Aplicațiile pot fi depuse până pe 25 august accesând acest link.


În cazul în care nu știai, există campionatul mondial Microsoft Office Specialist World Championship 2022 și Gabriel Stanciu, de la Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Ploiești, a devenit campion mondial la categoria Microsoft Word 2019.


- Advertisement -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,061UrmăritoriÎmi place
1,297UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!