Ești aici: Calculatorescu » Știri » Samsung lansează Odyssey Neo G9, un monitor de gaming Dual UHD de 57 inci

Samsung lansează Odyssey Neo G9, un monitor de gaming Dual UHD de 57 inci

Samsung Electronics a anunțat lansarea noului monitor de gaming, Odyssey Neo G9 57″ (modelul G95NC). Acest monitor face parte din seria Odyssey și oferă o experiență vizuală inovatoare pentru jucători.

Samsung lansează Odyssey Neo G9

Printre caracteristicile cheie ale Odyssey Neo G9 57″ se numără un ecran Dual Ultra-High-Definition (DUHD) de 57 de inci, cu curbura 1000R și raportul de aspect 32:9, oferind imagini clare și un câmp vizual extins. Tehnologia Quantum Matrix și iluminarea Quantum Mini LED contribuie la un contrast precis și la o distincție mai bună între zonele luminoase și întunecate ale ecranului. Monitorul beneficiază și de certificarea VESA Display HDR™1000, asigurând o calitate vibrantă a conținutului HDR cu o luminozitate maximă de 1,000 de niți.

În ceea ce privește performanța în jocuri, Odyssey Neo G9 57″ dispune de o rată de reîmprospătare de 240 de hertzi (Hz) și un timp de răspuns de 1 ms gri-la-gri (GTG), pentru a minimiza efectele de estompare și ghosting și a asigura o experiență de joc fluentă. Tehnologia AMD FreeSync™ Premium Pro contribuie la o imagine stabilă și fără întârzieri.

- Advertisement -

Monitorul oferă, de asemenea, opțiuni de conectivitate extinse, inclusiv VESA certificată DisplayPort (DP) 2.1, HDMI 2.1 și un hub USB. Funcțiile de multitasking, cum ar fi Picture-in-Picture și Picture-by-Picture, permit utilizatorilor să profite de ecranul generos pentru a desfășura mai multe activități în același timp. În plus, monitorul se integrează în mediul de joc prin intermediul iluminării ambientale Core Lighting+ și CoreSync.

Pentru a marca lansarea, canalul Samsung Odyssey de pe platforma Twitch organizează evenimentul special „Odyssey Evolves”, unde streameri vor testa monitorul și vor oferi premii urmăritorilor.

Odyssey Neo G9 57″ poate fi precomandat începând cu data de 23 august 2023.

Samsung lansează Odyssey Neo G9 infografic
- Advertisement -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,061UrmăritoriÎmi place
1,297UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!