Despre Marius Călin

Marius Calin

➤ Salutare, eu sunt Marius Călin și am deschis primul blog prin 2013 când nu știam prea multe despre rolul unui blog pe internet. Era un domeniu pe blogspot care mi-a stârnit apetitul pentru tot ce înseamnă online, evenimente și tehnologie.

➤ În 2015 am trecut la mariuscalin.ro pentru că voiam să iau lucrurile mai în serios cu un domeniu propriu. Nu mi-a reușit din prima pentru că, din dorința de a pune ceva pe blog aproape în fiecare zi, am scris o perioadă chiar despre toate filmele și evenimentele la care mergeam. Lucru care, evident, devenise obositor, atât pentru mine, cât și pentru cititori.

➤ A mai trecut un an și prin 2016 realizat că trebuie să scriu mai des despre lucrurile care îmi plac și în care mă regăsesc, că doar d-aia îi zice blog personal. Așa că am făcut tranziția de la articole despre filme și evenimente la tehnologie, fotografie și articole despre festivaluri. Practic, blogul a urmărit evoluția intereselor și hobby-urilor mele pe parcursul a câțiva ani până în prezent. În continuare, mariuscalin.ro este locul unde public articole despre pasiunile mele și am ca principale subiecte abordate călătoria, serialele și fotografia, dar și diverse articole de opinie.

➤ În 2016 am pornit un alt proiect, bucharestjournal.ro. Acesta a apărut din dorința de a continua să promovez evenimentele din București, dar de această dată voiam să fie un proiect nișat ca să am clar în minte publicul căruia mă adresez.

Bucharest Journal s-a dovedit a fi un succes deoarece în scurt timp a depășit 10.000 de urmăritori pe Instagram cu care împărtășesc pasiunea de a face poze prin București, iar site-ul adună lună de lună informații cu privire la evenimentele culturale și de entertainment din București, dar și o colecție de locuri frumoase din oraș care merită vizitate.

➤ Anul 2019 debutează cu lansarea site-ului calculatorescu.ro, acest site de tehnologie prin care mi-am propus să ajut cât mai mulți oameni să înțeleagă mai bine anumite aspecte ale tehnologiei și să rezolve problemele întâmpinate în utilizarea de zi cu zi a gadget-urilor prin diversele articole și tutoriale de pe site.

Pentru că este un proiect căruia dedic o mare parte din timpul meu liber am ales să scriu și articole cu rol educațional precum ce este internetul, dar și multe review-uri produselor pe care le testez, fie achiziționate de mine, fie primite special pentru review.

Alte informații despre Marius Călin

Sunt născut pe 30 noiembrie 1993, motiv pentru care am primit și numele de Andrei. Locuiesc în București și am absolvit SNSPA - Comunicare și Relații Publice în anul 2014. De atunci am încercat să învăț tot ce pot despre online fiindcă este un mediu care tot timpul aduce ceva noi și m-am specializat pe SEO, adică optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare.

Atunci când nu mă ocup de site-uri, în timpul liber îmi place să urmăresc filme, seriale și ador să merg la concerte, festivaluri și să ies din casă pentru a face fotografii pe străzile din București sau prin parcuri.

Marius Călin în Social Media

 

close button