Diverse Facebook Romania contact? Nu există! Ce poți face?

Facebook Romania contact? Nu există! Ce poți face?

Am observat că foarte mulți oameni caută pe Google Facebook Romania contact și răspunsul care s-ar putea să-i dezamăgească este că nu poți. Cel puțin nu în felul în care ne-am fi dorit.

Poți lua legătura cu cei de la Facebook, dar nu în mod direct.

Șansele de a-i contacta direct sunt aproape inexistente pentru o persoană fizică ce nu dorește să bage mulți bani în promovarea pe platformă. Știu că nu sună corect, dar așa merge business-ul și dintre cei 2.4 miliarde de utilizatori preferă să le ofere suport mai rapid celor care bagă și bani în platformă.

 • Are Facebook număr de telefon? Nu.
 • Are Facebook adresă de mail? Nu.
 • Are Facebook sediu în România? Nu.

Trei de nu, dar avem și vești bune.

Variante de a intra în contact cu Facebook:

Cea mai simplă varianta de a lua legătura cu echipa Facebook este prin intemediul centrului de ajutor Facebook. Aici vei găsi un Inbox pentru suport, dar și opțiuni pentru a raporta:

 • Abuzuri;
 • Probleme cu platforma;
 • Conturi false sau furate;
 • Texte sau fotografii care încalcă proprietatea intelectuală;
 • Dar și multe alte probleme prind iferite formulare și metode de contactare.

Există ceva metode de contact, dar nici una nu spune de vreun număr de telefon, dar nici de vreun mail.

Cu toate astea există pe internet articole care vorbesc de adrese de mail cu care ai putea intra în legătură cu Facebook. Cea mai întâlnită este disabled at facebook.com, dar nu cred că va răspunde nimeni.

De-a lungul anilor am încercat multe metode de contactare și, în cazul unui cont închis, cea care a funcționat a fost să trimit, prin formular, o scurtă explicație și o fotografie a buletinului. În afară de asta n-am primit nici un răspuns pe nici una dintre cele 10-20 de adrese de mail pe care am încercat să scriu de multe ori cu subiecte diferite.

De cealaltă parte a facebook-ului se află firmele care bagă mulți bani în promovarea pe Facebook și beneficiază de un formular de contact rapid și, în general, durează maximum 3 zile până primești un răspuns. Dacă problema este mai sensibimă poți chiar programa un apel telefonic de aici.

Concluzia este că a lua legătura cu Facebook nu este ceva simplu, dar șansele cresc considerabil dacă ești o agenție care bagă forte mulți bani în promovare.

Știri din tehnologie – noiembrie 2019

Luna noiembrie 2019 începe cu o serie interesantă de știri din tehnologie și, pentru prima dată, voi începe să introduc în listă...
145FaniÎmi place

Articole recente

Ce este memoria cache și cum poți să o ștergi

Cu siguranță ai auzit de memoria cache și te-ai intrebat ce este ea și dacă trebuie să o ștergi sau nu. Ei bine, în...

Cele mai bune browsere de internet

Să facem un top cu cele mai bune browsere de internet ar fi aproape imposibil în acest moment deoarece competiția este foarte...

Știri din tehnologie – noiembrie 2019

Luna noiembrie 2019 începe cu o serie interesantă de știri din tehnologie și, pentru prima dată, voi începe să introduc în listă...

Care sunt avantajele sistemului de operare Linux

Cele mai populare sisteme de operare pentru calculatoare și laptopuri sunt fără îndoială Windows și iOS de la Apple, dar ele nu sunt singurele...

Metode de recuperare fișiere șterse din greșeală (gratuite)

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ștergi din greșeală fișiere la un moment dat și să nu știi cum să le recuperezi. Iar dacă...

9 Comments

 1. Cum as putea complecta un formular pt recuperarea contului? A trebuit sa trimit fac dovada printr-un ac de identitate si din greseala am apasat send fara sa atasez poza, de mai bine de un an imi apare mesajul, cum ca ma vor contacta in cel mai scurt timp, mai exista vre-o sansa sa-l recuperez?

 2. AJUTOR!!!!
  Buna! Am creat un grup, din greseala am dat iesire din grup. Acum figurez doar ca membru nu ca administrator. Mentionez ca grupul creat nu are administrator si eu nu pot gestiona activitatea grupului. Cum pot redeveni administrator? Multumesc!

 3. SUNT HARTUIT DE FACEBOOK ROMANIA. POSTEZ O POZA PENTRU CARE SUNT SUSPENDAT 30 DE ZILE. PRIMESC MESAJUL LOR CA AU GRESIT. POSTEZ ACEEASI POZA DIN NOU SI SUNT SUSPENDAT IARASI 30 DE ZILE. CER REVIZUIRE DIN NOU SI NU LE PASA. CUM POT CERE DESPAGUBIRI PENTRU ACESTE FAPTE EVIDENT ILEGALE?

  • Depinde ce este in fotografia respectiva si daca primeste report de la multe persoane. Facebook este, insa, un serviciu gratuit si asta le permite sa faca aproape tot ce vor pe platforma, inclusiv sa stearga fotografii si conturi daca ceva nu le convine.

 4. Facebookul mia luat niste banuti din cont dar nu inteleg pentru ce ??? Am facut promovare acuma o luna doua, si chiar nu am mai continuat! Nu inteleg dupa ce mai ia bani din contul omului??? Pentru ce taxeaza???

  • Salut, a luat mai mult decat banii consumati pe campanie + taxe?
   Facebook de obicei retrage banii dupa ceva timp.
   Ai mai putea incerca sa intri in ads manager si sa vezi daca nu cumva a mai rulat vreo campanie de atunci.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Înscrie-te la newsletter