Telefoane Cea mai bună baterie externă

Cea mai bună baterie externă

O baterie externă te poate salva atunci când telefonul tău ajunge pe zero. Și trebuie să recunoaștem acum, nimeni nu vrea să i se închidă telefonul în timpul unui apel important sau fix atunci când e pe Maps și trebuie să ajungă la o întâlnire importantă.

De asemenea, sunt foarte multe situațiile în care călătoriile cu trenul sau cu autocarul durează mult mai mult decât ți-ai dori și să folosești telefonul câteva ore în plus înseamnă foarte mult, mai ales atunci când vrei să ții legătura cu familia și să le spui că ești bine.

Din fericire, acum bateriile externe sunt foarte mici, ieftine și ușor de folosit.

Multe baterii externe îți pot încărca telefonul chiar și de 4 ori, fapt ceea ce le face perfecte pentru excursii sau drumeții mai lungi. Iar în continuare vorbim despre 5 astfel de baterii, le facem o scurtă prezentare și notăm avantajele pe care le are fiecare:

Acumulator extern ASUS ZenPowerbaterie externă ASUS ZenPower

Cu o capacitate de 10050 mAh, Asus ZenPower promite să te salveze din orice încurcătură ai avea și să încarce majoritatea telefoanelor de cel puțin trei ori.

În ceea ce privește prețul, acesta variază de la magazin la magazin, dar cel recomandat este între 80 și 100 RON.

  • design elegant
  • carcasă din aluminium
  • tehnologie PowerSafe

Vezi preț la eMag

Vezi preț la evoMag

Acumulator extern ADATA P20000DAcumulator extern ADATA P20000D

Cu o capacitate de 20000 mAh este perfectă pentru excursii și drumeții. De asemenea, faptul că are 2 USB-uri îți permite să încarci două dispozitive în același timp sau să dai și prietenilor.

În ceea ce privește prețul, cel recomandat este între 100 și 180 RON, acesta varind foarte mult în funcție de reduceri.

  • are și lanternă cu led
  • durabilă și stabilă
  • afișaj electronic

Vezi preț la eMag

Vezi preț la evoMag

Acumulator extern Samsung WirelessAcumulator extern Samsung Wireless

Cu o capacitate de 10000 mAh, acestă baterie externă se diferențiază de celalalte prin faptul că încarcă și Wireless. Astfel, este de ajuns să ții bateria în buzunar lângă telefon.

În ceea ce privește prețul, recomandarea mea este să o căutați pe magazinele unde acesta este sub 250 RON.

  • design elegant
  • funcție Fast Charging
  • încărcare Wireless

Vezi preț la eMag

- Advertisements -

evomag.ro

Vezi preț la evoMag

Dar până la urmă ce este o baterie externă?

I se mai spune și acumulator extern și este o sursă de energie portabilă care poate încărca telefonul fără a fi nevoie să îl conectezi la o priză. Sunt ideale pentru excursii, drumeții, dar și în cazul în care bateria telefonului este veche și nu mai reușește să facă față la activitățile tale zilnice. Pentru mine înseamnă libertatea de a face ce vreau și de a posta cât de mult vreau pe rețelele sociale fără a-mi face probleme că se termină bateria și nu mai am cu ce să deschid Maps sau aplicația de ridesharing.

Partea bună este că acestea vin în diferite mărimi și capacități astfel că există una pentru fiecare situație de care te lovești. Mai jos am ales și două modele, una pentru telefoanele Samsung și alta pentru iPhone.

Acumulator extern pentru Samsung

Cea mai bună baterie externă pentru Samsung

Atunci când ai un telefon cu o autonomie bună cum ar fi un Note 9 sau un model mai nou, bateria externă nu mai este o problemă chiar așa de mare și recomandarea mea este să ții una de doar 3000 mAh la tine doar în caz de urgență. Este foarte mică și încape cu ușurință în poșetă sau borsetă.

Vezi preț la eMag

Vezi preț la evoMag

Acumulator extern pentru iPhone

Cea mai bună baterie externă pentru iPhone

Moshi Ionbank de 3200 mAh cu un înveliș de piele artificială este bateria externă perectă pentru un iPhone deoarece este și ea destul de mică și arată bine în combinație cu o husă tot din piele.

Vezi preț la eMag

Indisponibil la evoMag

În cele mai multe situații îți va fi de ajuns o baterie externă Asus ZenPower, dar uneori situația poate cere încărcarea wireless sau un power pack cu încărcare solară. De asemenea, și faptul că gadget-ul are două porturi usb te poate ajuta. Asta mai ales dacă ai două telefoane mobile sau un telefon și un aparat foto pe care trebuie să le încarci simultan. Cele 5 produse despre care am vorbit mai sus sunt potrivite pentru 95% dintre situațiile cu care te vei întâlni. Acum totul ține de tine și de preferințele tale pentru a alege unul.

Dacă totuși nu te-ai decis află că eMag are peste 1500 de astfel de produse pe site și le poți vedea pe toate apăsând butonul de mai jos.

Vezi toate produsele pe eMag

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay on op - Ge the daily news in your inbox

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!