Ești aici: Calculatorescu » Aplicații android » Ce este Clubhouse, aplicația momentului

Ce este Clubhouse, aplicația momentului

În următoarele cinci minute vei afla ce este Clubhouse și de ce ar trebui să încerci și tu aplicația aceasta despre care se vorbește atât de mult în ultimul timp.

Clubhouse este o aplicație de socializare disponibilă momentan doar pe iOS, fapt ce ne amintește de perioada în care Instagram nu era disponibil și pentru utilizatorii telefoanelor cu Android. Să sperăm că de data aceasta nu va dura la fel de mult tranziția către alte sisteme de operare.

Cum funcționează Clubhouse

Sistemul de funcționare este simplu. Aplicația oferă spații de discuții numite camere unde poți discuta cu ceilalți utilizatori doar prin mesaje audio. Acest lucru, în opinia mea, scade șansele ca cineva să folosească un cont fals. De asemenea, impune utilizatorului să-și asume cele spuse deoarece un mesaj vocal are un impact mult mai mare decât un comentariu lăsat în scris sub un pseudonim.

- Advertisement -

Trebuie menționat faptul că deocamndată, accesul în aplicație se face doar cu un cod de invitație și te încurajez să comentezi la articol dacă ai nevoie de un astfel de cod, poate un alt cititor te poate ajuta.

Aceste camere pe care se bazează sistemul de funcționare a-l aplicației pot fi de trei tipuri: deschise, only friends sau private. Astfel, pe camera deschisă oricine poate posta orice, iar pe celelalte două, dacă sunt ale tale, tu ești un fel de moderator. Ca în cadrul unui show de televiziune, tu dirijezi discuția și alegi dacă vrei să dai dreptul cuiva să vorbească sau nu.

Este greu să spunem dacă aplicația va avea succes sau nu, dar ca orice lucru promițător, merită încercată.

Suntem într-o perioadă în care cererea de conținut audio se află în creștere. Tocmai din acest motiv, Clubhouse are toate șansele să devină următorul TikTok în sensul că poate crește peste noapte cât alte aplicații în luni sau poate chiar ani. Ce se va întâmpla rămâne de văzut.

Întrebări și răspunsuri pe scurt:

Ce este Clubhouse?

Clubhouse este o rețea de socializare bazată pe audio care îți permite să împărtășești mesaje vocale cu ceilalți utilizatori și să iei parte la diferite discuții.

Cum îmi pot face cont pe Clubhouse?

Pentru a-ți face cont pe Clubhouse ai nevoie de o invitație din partea unui utilizator. Odată creat contul, și tu, la rândul tău vei primi două invitații pe care să le dai mai departe.

Care este viitorul aplicației Clubhouse?

În momentul de față este prematur să ne dăm seama dacă aplicația va prinde sau nu. Aceasta are multe puncte forte, dar și unele slabe peste care mulți vor trece mai greu.

- Advertisement -

Așadar acum știi ce este Clubhouse. Plănuiești să-ți faci și tu un cont sau consideri că deja avem prea multe aplicații sociale și platforme și nu mai este loc de încă una?

- Advertisement -
Marius Călin
Marius Călin
Îmi place să testez cele mai noi gadget-uri și vreau să aduc informații relevante prin fiecare articol scris, fie el de tip review, informațional sau tutorial. În timpul liber merg la concerte, filme, mă uit la seriale sau fac fotografii pe care uneori le postez și pe Instagram.
3 Comentarii

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte articole de pe site care s-ar putea să te intereseze:
1,061UrmăritoriÎmi place
1,297UrmăritoriVezi cont
68AbonațiABONEAZĂ-TE
Susține blogul prin afiliere
Articole recente
Ads
Cuprins

Aproape ai terminat de citit, îmi poți da un like pe Facebook?

Dacă vrei, te poți înscrie și la newsletter

*fără spam și îți voi trimite doar informații care cred că te interesează


No, thanks!